besen
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
-
Microsoft Office Professional Plus 2019
İngilizce
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 11-12-2029
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Teşekkür ederim, sadece bu dosyada aranmıyor.Merhaba Sayın Besen. Dosyanızda bir sorun görünmüyor. Ben denedim normal çalışıyor Ctrl+F.
İsterseniz bilgisayarınızı yeniden başlatarak tekrar deneyin. Yada Office sürümünde bir hata oluşmuş olabilir. Başka dosyalarda da bir deneyin.
Aynı hatayı alıyor musunuz ? Ona göre Office sürümünü kaldırıp yeniden kurmanız gerekebilir...
Merhaba, CTRL+F yaptığınızda bir pencere çıkıyor ama birşey (aradığınız şekliyle yazarsanız bizde bakalım) bulamıyor mu diyorsunuz yoksa CTRL+F açılmıyor mu demek istiyorsunuz?Teşekkür ederim, sadece bu dosyada aranmıyor.
CTRL + F ile çıktı. Herhangi bir aralıkta değil, tüm sayfada arama yapıyorum.Paylaştığınız uyarı mesajı CTRL+F ile değil CTRL+H ile çıkabilecek bir mesajdır...
Ayrıca dosyayı açtığınız haliyle (yani B-F aralığı seçiliyken) arama yapıyorsanız bir şey bulmaması normaldir. Çünkü excel seçili alanda arama yapar. Bu sorunu aşmak için tek bir hücreye tıklayıp arama yaparsanız bu sefer tüm sayfada arama yapacaktır.