• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Commandbutton çalışmıyor

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
Düne kadar çalışmakta olan dosyalarımdaki commandbutton ların bu gün calışmadıklarını gördüm, diğer dosyalarımda da denedim, hiç biri çalışmıyor, arkadaşım dün pc nin güncelleme yaptığını söyledi, bu konuda bilgisi olanların yardımcı olmasını istiyorum. Saygılar.

Kodları paylaşırsanız yada bir örnek dosya yüklerseniz yardımcı olmaya çalışalım

Aynı sorun zaman zaman bende de oluyor. Sürekli kullanmakta olduğumuz çiftçi dosyalarını kaydettiğimiz bir dosya var. Bu dosyada bir textboxa yazdığımız isimleri D sütununda arıyor ve listeyi süzüyor. Bir command buttona bastığımızda da bu arama işlemini iptal ediyor (süzmeyi iptal edip textbox'ı boşaltıyor).

Bugün ne command button ne de textbox çalışıyor. Tasarım moduna aldığımda her ikisini de seçebiliyorum ama tasarım modundan çıktığımda bunlara tıklayamıyorum. Sayfaya yeni nesne eklemek istediğimde "Nesne eklenemiyor" uyarısı veriyor.

Tam bunu sormak için siteye girdim ve bu başlığı gördüm. Bilgisayarda herhangi bir güncelleme oldu mu bilmiyorum çünkü dosyayı başka bir arkadaşın bilgisayarında kullanıyoruz, o da bu konuda bilgili değil. Tek işi o dosyaya veri girmek ve sorgulama yapmak.

Sn. samet_can kodlarım evdeki bilgisayarımda çalışıyor, herhangi bir sorun yok. Ama işyerimdeki bilgisayarımda çalışmıyor. Yeni bir buton eklemek istediğimde bile nesne eklenemiyor hatası alıyorum.

sn. tevfik65 in verdiği linkte ki gibi dünkü tarihte yapılan Office 2013 güncellemelerini kaldırdım, normale döndü. İlginize çok teşekkür ederim.

Geri