• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Commandbutton Açıklama Bilgisi

Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Herkese kolay gelsin. Ekli dosyamda açıklamaya çalıştım. Bir çalışmamda kullanmak için bir konuda desteklerinizi bekliyorum. Bir userform ekranında fazlaca commandbuttonum var. Benim istediğim bir commandbutona bastığım zamana gideceği sayfada hangi konular ile ilgili hususların bulunduğunu görmek istiyorum. yani 1 kes bastığımda açıklamalar görünsün 2 defa basarsam ilgili sayfaya gidebilmeliyim. Aradığım konu orada değilse o sayfaya gitmek istemiyorum.
Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Tam istediğiniz gibi değil ama mesaj kutusu ile onay isteyerek gidilmesini sağlayabilirsiniz.
Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
onay = MsgBox("Depo sayfası otobüs, kamyon, çekici konularını içermektedir." & vbLf & "Bu sayfaya gitmek istiyor musunuz?", vbYesNo)
If onay = vbYes Then
    Sheets("DEPO").Select
Else
    Exit Sub
End If
End Sub

Alternatif olarak.Ekli dosyayı inceleyiniz.

turist hocam evet istediğime benziyor. Ama tam olarak değil. Şöyleki ben Bunu Userform üzerinde deneyeceğim. Birkez bastığımda çıkacak diyelimki o sayfaya gitmek istemiyorum. Vazgeçtim diyelim. Ama açılan listbox hala duruyor. Umarım anlatabildim

Son düzenleme:
Yeni şekli ile dosyanızı inceleyiniz.
Sayfa düzenine göre hazırlanan örneği UserForm'da kullanmak isterseniz,formun yapısına uygun şekilde düzeltmeler yapmanız gerekebilir.
Örneği Forumda paylaşırsanız, yardım almanız daha kolay olacaktır.

Ekli dosyalar

Geri