Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar örnek olarak gönderdiğim çalışmada Commandbutona resim ekledim. Ancak butonun üzerine ayrıca Kaydet yazıyı ekleyemedim. Formda yapılmış çalışma örneklerinde bu türde örnekler mevcut ancak çalışmamam uygulayamadım.
Merhaba,
Eklediğiniz resim butona göre fazla büyük. Bu nedenle yazınız resmin altında kalıyor.
Buton boyutunu büyütürseniz yazınız görünür olur. Ya da resim boyutunu küçültmelisiniz.
Ayrıca PicturePosition seçeneklerini kullanarak yazınızın ve resminizin buton üzerindeki konumunu değiştirebilirsiniz.
Merhaba,
Eklediğiniz resim butona göre fazla büyük. Bu nedenle yazınız resmin altında kalıyor.
Buton boyutunu büyütürseniz yazınız görünür olur. Ya da resim boyutunu küçültmelisiniz.
Ayrıca PicturePosition seçeneklerini kullanarak yazınızın ve resminizin buton üzerindeki konumunu değiştirebilirsiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.