Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
"Geliştirici" sekmesinde bulabilirsiniz.
Ancak geliştirici sekmesini görünür hale getirmek için:
Dosya >> Seçenekler >> Özelleştir penceresinde açılan sekmelerin listesinde işaretsiz olarak görebilirsiniz. İşaretli duruma getirip onayladıktan sonra görünür hale gelecektir.
Arkadaşlar..
Konuyu benim anlatamadığımı biliyorum.
Excel 2003'te; sayfa üzerinde hem makro butonu için hem de command buton için düğmeler bulunuyordu. Üzerine tıkladığımızda sayfanın istediğimiz yerine düğme çizebiliyorduk.. Excel2010'da bunu bulamıyorum...
Sayın ecem1989
zaten geliştirici sekmesi araç çubuklarında görünür hale gelecek dolayısıyla siz geliştirici sekmesini seçip ekle ikonu küçük ok a tıkladığınızda bütün araç çubuklarını göreceksiniz.
Geliştirici sekmesi zaten var.
Ben, userforma değil de çalışma sayfasına command buton düğmesi ekleyip, örneğin "userform1.show" satırı ekleyeceğim..
Bunu nasıl yapacağımı bulamadım...
Yada ekle menüsünden şekillerden bir kare yada oval artık hangisini tercih ederseniz ekledikten sonra sağ tuş ile hem makro atayabilirsiniz hemde köprü atayabilirsiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.