• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Command buton ekleme düğmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan magnesia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

magnesia

Yasaklı üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Arkadaşlar merhaba.
Excel2003'ten 2010'a geçtim.
Excel2003'te menü çubuğuna command buton eklemek için düğme vardı fakat 2010'da onu bulamadım.
Umarım anlatabilmişimdir.
Şimdiden teşekkürler.

Selamlar

Excel sayfası açın Dosya>Seçenekler>Şeridi Özelleştir>Geliştirici Sekmesini işaretleyin

Merhaba,
"Geliştirici" sekmesinde bulabilirsiniz.
Ancak geliştirici sekmesini görünür hale getirmek için:
Dosya >> Seçenekler >> Özelleştir penceresinde açılan sekmelerin listesinde işaretsiz olarak görebilirsiniz. İşaretli duruma getirip onayladıktan sonra görünür hale gelecektir.

Arkadaşlar..
Konuyu benim anlatamadığımı biliyorum.
Excel 2003'te; sayfa üzerinde hem makro butonu için hem de command buton için düğmeler bulunuyordu. Üzerine tıkladığımızda sayfanın istediğimiz yerine düğme çizebiliyorduk.. Excel2010'da bunu bulamıyorum...

Sayın ecem1989
zaten geliştirici sekmesi araç çubuklarında görünür hale gelecek dolayısıyla siz geliştirici sekmesini seçip ekle ikonu küçük ok a tıkladığınızda bütün araç çubuklarını göreceksiniz.

Geliştirici sekmesi zaten var.
Ben, userforma değil de çalışma sayfasına command buton düğmesi ekleyip, örneğin "userform1.show" satırı ekleyeceğim..
Bunu nasıl yapacağımı bulamadım...

Geliştirici sekmesine tıkladığınızda orada siyah bir çanta ikonu var. Altında "Ekle" yazıyor. Tıkladığınızda nesnelerin tümünü görürsünüz.

İşte bu kadar... Çok çok teşekkür ederim...

Yada ekle menüsünden şekillerden bir kare yada oval artık hangisini tercih ederseniz ekledikten sonra sağ tuş ile hem makro atayabilirsiniz hemde köprü atayabilirsiniz.

Geri