Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Comboboxtaki seçili veriye, skor girmek ve Textboxta çıktı almak(Sf1’den çektiği veriye 2 adet skor girişi yapacağım; kayıtedip,txtboxta göstereceğim)
Sn. Muygun eki henüz inceleyebildim, bir sorum olacaktı;
-listbox içerideki veriyi direk gösteriyor, bende skor girdiğimde mükerrer iki isim bulunmuş oluyor, comboboxtan zaten isim alıyoruz skor girildiğinde sadece bizim seçtiğimiz ve skor girdiğimiz isimleri yazabilir mı?
Merhabalar,
Aynı formda skor girişini manüel değilde ;
"+" ve "-" şeklinde her skora iki buton versek, "+" butonuna tıkladığında "geçti", "-" butonuna tıkladığında "kaldı" yazabilir mi listbox'a ?
Merhaba;
Son eklediğiniz ekte kod falan yok (sanırım kendiniz halledeceksiniz)
Ben userformda Label1 ve Label2 ekleyerek işlemi bunlara yazdırdım.
Benim uygulamamda Listbox vardı siz yine Textbox yapmışsınız. Siz bunu TextBox3 e yansıtın.
İyi çalışmalar.
Private Sub CommandButton1_Click()
Label1 = "GEÇTİ"
End Sub
Private Sub CommandButton2_Click()
Label1 = "KALDI"
End Sub
Private Sub CommandButton3_Click()
Label2 = "GEÇTİ"
End Sub
Private Sub CommandButton4_Click()
Label2 = "KALDI"
End Sub
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.