Combobox'larla süzme işlemi ve süzülen veri kadar bilgi getirme

Arkadaşlar herkese selamlar,
Ekte vermiş olduğum örnek üzerine, comboboxlarla yapılan süzme işlemi neticesinde çalışma kitabının diğer sayfalarından veri toplayarak bir icmal sayfası oluşturmak istiyorum.

Sayfa isimleri ile alttaki tabloda tarih başıkları ile aynıdır. Tarih seçiminde sayfa isimleri=alt tablo tarih başlıklarıdır.

Amaç gün gün ayrı olarak oluşturulan sayfalardaki çalışanların giriş çıkış saatleri ve yapmış oldukları mesai saatlerinin bir sayfada süzülerek günler bazında yan yana topluca görüntülenmesi.

Comboboxlarla yapılan süzme işlemi birbirinden bağımsız olacak, eğer bir görev tanımı şubelerde de varsa tamamı gelecek, yani aynı excel' deki süzme işleminin "HEPSİ" seçeneği gibi

Süzme kriterleri örnekte olduğu gibi;
1- Şube Kodu seçilecek ve şube koduna göre tüm çalışanların tarih olarak adlandırılmış sayfalarda bulunan verileri alttaki tabloya aktarılacak
2- Görev tanımı seçilecek, ama burda dikkat edilecek husus alttaki tabloya eklenecek kişi bilgileri süzülen veri kadar olacak. Başka bir deyişle alttaki tabloya süzülen veri karşılığı gelen bilgi kadar satır eklenecek.
3-Ad soyada göre süzme yapılacak burada tek kişi görüneceğinden tabloda tek satır olacak.

Yardımlarını beklediğimi belirtir şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Dosyayı istediğiniz şekile getirmeye çalıştım. Şu an itibariyle combolara göre listeleme yapıyor ve aynı kişinin verilerini yana doğru sıralıyor. Yalnız burada sayfa isimlerini kullanırken şu şekilde kullandım, sayfa ismindeki tarihin gün değerini alarak genel tablodaki sırasına uygun olarak listelettim. Yani sayfa isimleri tarih olduğu sürece ve genel tabloda da o ayın tarihleri 1 inden itibaren yana doğru devam ediyor ise sorun çıkmayacaktır. İnceleyin görüşelim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Dosyayı istediğiniz şekile getirmeye çalıştım. Şu an itibariyle combolara göre listeleme yapıyor ve aynı kişinin verilerini yana doğru sıralıyor. Yalnız burada sayfa isimlerini kullanırken şu şekilde kullandım, sayfa ismindeki tarihin gün değerini alarak genel tablodaki sırasına uygun olarak listelettim. Yani sayfa isimleri tarih olduğu sürece ve genel tabloda da o ayın tarihleri 1 inden itibaren yana doğru devam ediyor ise sorun çıkmayacaktır. İnceleyin görüşelim.
sayfa isimleri olarak tarih dışında sayfa isimleri de var

örnek olarak " genel " gibi ve yanyana veri01,veri02,veri03 isimli sayfalarda var

ben koda

" If Sheets(j).Name <> "çalışma" And Sheets(j).Name <> "genel" Then "

gibi bir düzeltem yaptım ama sayfa ismi ismi başında veri olanları çıkar diyemedim

hani "veri??" sayfaları atla diyemedim uğraşıyorum kısa bir çözümü varsa onu alabilirim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Kod:
Sheets(j).Name <> "GENEL"
şeklinde olan ifadeleri
Kod:
IsDate(Sheets(j).Name)
şeklinde dener misiniz?

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Burada süzme işleminden sonra oluşan combobox serilerini ada göre sıralamak mümkün müdür?