• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Comboboxla sayfalar arası geçiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zfr10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
EXCEL/2016
Selam arkadaşlar sizlerin yardımları bilgileri ve tecrübeleriyle hazırladığım sayfaya comboboxla sayfalar arası geçişi uyguladım fakat sayfalar arası geçerken seçilen sayfanın başlıklarını labele almak, seçilen sayfadaki verileri listboxa alma ve seçilen sayfaya kayıt işlemleri gibi uygulamalar hakkında yardımlarınıza ihtiyacım vardır.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar belki çok fazla sizi meşgul ediyorum ama çok ihtiyacım var bilgilerinize orman emvalleri stok programı hazırlıyoruz bunun için bilgilerinize ihtiyacımız var.

Yardımlarınızı bekliyorum sayın arkadaşlar.

Label'lara başlık atama kodu alttaki gibidir, vaktim olunca diğer konular içinde yardımcı olmaya calisacagim.. saygılar..

combobox8_change olayina ekleyin kodu..

Kod:
Private Sub ComboBox8_Change()
Sheets(ComboBox8.Value).Select
s = ActiveSheet.Name
Set s1 = Sheets(s)
For i = 1 To s1.Cells(1, s1.Columns.Count).End(xlToLeft).Column
With UserForm2
.Controls("Label" & i).Caption = Cells(1, i)
End With
Next
End Sub

Üstadım alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum.Bu programı geliştirme imkanınız var mı?

Kendi dosyamda kullandığım formülleri sizin dosyanıza ekledim. Makrodan derinlemesine anlamam. Bu makroları da inceleyerek kendime göre ayarlamıştım. Siz de kendi dosyanıza göre uyarlayabilirsiniz. Size kolay gelsin. İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Üstadım emeğinize sağlık çok güzel olmuş fakat kaydet butonu bazen hata veriyor sebebi ne olabilir.

Nasıl bir hata verdiğini bilmiyorum ama olabilecek ihtimalleri değerlendirerek dosyayı bir önceki mesajda yeniden düzenledim. Bakabilirsiniz.

Dosyanizda bir harf degiskligi yaptim, simdi bi deneyin kolay gelsin.

Paranormal...

Son düzenleme:
Dosyanizda bir harf degiskligi yaptim, simdi bi deneyin kolay gelsin.

Paranormal...

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar sizlerin yardımları bilgileri ve tecrübeleriyle hazırladığım sayfaya comboboxla sayfalar arası geçişi uyguladım fakat sayfalar arası geçerken seçilen sayfanın başlıklarını labele almak, seçilen sayfadaki verileri listboxa alma ve seçilen sayfaya kayıt işlemleri gibi uygulamalar hakkında yardımlarınıza ihtiyacım vardır.

Cevabim isze ulasmadi galiba, Ufak bir harf degiskligi yaptim. simdi deneyin

Son düzenleme:
Geri