• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ComboBox Yrd. Hk.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Arkadaşlar daha önce yine bir yardım talebinde bulunmuştum. Ancak çok uğraşı ve detay isteyen bir yardım talebinde bulunmuşum. Bu yüzden cevap alamadım. Sayın Levent Bey'in de uyarısı üzerine projenin sadece iki sayfasını alarak bir yine bir combobox yardımı almak istiyorum. Yardım yapıldığı taktirde diğer kodlara bakarak diğer sayfaları kendim oluşturucam. İki sayfadan oluşan yeni dosya ektedir. İlginize çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Sayfadamı listelensinler
Eğer dom yazdığınızda sayfaya tüm dom ile başlayanların listelenmesini istiyorsanız combobox değilde textbox kullanılmalı.
Yok ben comboboxta isimler listelenisn oradn seçeyim.
Seçtiğim listelensin diyorsanız o zamn combobox kullanılmalı.
Yani bunlardan bir tanesini tercih etmelisiniz.
Siz tercih edin ben ona göre yapacam.:cool:

Evren Bey öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

Dediğim gibi makrolar ve kodlar hakkında bilgim hiç yok denebilir. Yardım istediğim konu şöyle, gelen ürün kısmına yerleştilen textbox veya combobox'sa dom yazdığımda alta stok kodu sayfasında bulunan dom ile başlayan ürünlerin çıkmasını istiyorum. Yanii dom yazdığımda; domates
domates taze
domates yemeklik gibi.
Bunlardan aradığımı seçip karşısına geldiği miktarı ve tutarını yazıcam. Sonra bir alt satırda yine aynısı olucak. Yardımınız için tekrar teşekkür ederim.

Evren bey çok özürdilerim. Ben asıl istediğim yardımı unuttum.
Bu combobax'tan seçtiğim gelen ürünün karşısına gelen miktarı yazdığımda stok kodu sayfasında da gelen kısmına eklenmesi gerekiyor. ComboBax'sı yazarken bunu yazmayı unuttum yeni farkına vardım. Bu konuda yardımınız olabilir mi

Evren bey çok özürdilerim. Ben asıl istediğim yardımı unuttum.
Bu combobax'tan seçtiğim gelen ürünün karşısına gelen miktarı yazdığımda stok kodu sayfasında da gelen kısmına eklenmesi gerekiyor. ComboBax'sı yazarken bunu yazmayı unuttum yeni farkına vardım. Bu konuda yardımınız olabilir mi
Ben sorunuzdan bir şey anlamadım.
Başka bir arkadaştan yardım alınız.:cool:

Tek isteğim tabloda gelen ürün kısmına combobox eklemek. Yani googlede olduğu gibi. Yani Kemal Sunal yazdığınız zaman googlede Kemal Sunal filmleri, Kemal Sunal Biyografi gibi seçenekler alttan çıkıyor. Benim istediğimde Stok kodu sayfasında bulunan ürünlerin böyle çıkması. Comboboxtan istediğim ürünü seçtikten sonrada gelen kısmına ellimle miktarı yazdıktan sonra Stok Kodu sayfasında aynı ürünün gelen kısmına eklemesi. Yine de ilginize tşk ederim Evren bey.

Geri