• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Combobox problemi

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 tr
Private Sub ComboBox5_Change()
yer = "Veri"
sat = ComboBox5.ListIndex + 2
ComboBox1.Text = Worksheets(yer).Cells(sat, 1).Value
ComboBox1.SetFocus
ComboBox5.SetFocus
End Sub

Combobox5.SetFocus (sarı oluyor-Debug)
Yukarıdaki kod Soyada göre açılan listeden seçilen ismi formda gösteren ama birden çalışmamaya başlayan bir kod.hata kodu ise

Run-time error '2147467259 (80004005)
Unspecified error Set Focus

iyi çalışan yedek dosyalara bakıyorum,ama kod aynı onlar çalışıyor bu çalışmıyor.

yardım edebilirmisiniz.

sorunu çözdüm

şöyleki.
doğum tarihi kutusuna bir kod yapıştırmıştım,bir format içerisinde girilsin diye,
01.01.2002 gibi.noktalar otomatik konuluyordu.
meğersem ondanmış ne alakaysa.onu kaldırdım düzeldi.ama şimdi doğum tarihini noktalı olarak girmek zorundalar.başka bişi girince hata veriyor.böle idare edeceğiz.artık..

halbuki 20 ye yakın kayıt da yapmıştım,bişi olmamıştı,birden bozulmuştu.Kod bankasından almıştım kodu.Oradan onlarca kod alayım dedim,sadece tarih saaat kodunu çalıştırabildim.Textbox lara büyük harf girme,adres yazarken ilk harf büyük olsun kodları ve doğum tarihine otomatik nokta ekleme kodlarını 90 sayfa VBA dersi okudum,ancak bunları kapabilmişim,onlarıda elime yüzüme bulaştırdım...
Yukarıdaki kod da da eğer kişi soyadını ararken yanlış bir harf olursa form kapanıyor.
AKDENİZGİLLERİ arıyorum mesala AKDEC.......yazdığımda kapanıyor.ama idare ediyorum..Eder mi acaba...

Geri