• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Combobox listeleme

yanginci34

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel2016
Merhaba arkadaşlar bir yerde sorun yaşıyorum. Userform2 ve userform4 teki combobox1 lerdeki listelemede eğer parametre sayfasındaki b sütunundaki enson satırdaki malzeadının altındaki satırı boş bırakırsam enson satırı combobox listedinde gözükmüyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle EN SON.xlsm

Aşağıdaki kodda B sütunu baz alınmış.Onu değiştirisseniz olur.:cool:
Kod:
ComboBox1.RowSource = "[B][COLOR="Blue"]PARAMETRE!B2:B[/COLOR][/B]" & WorksheetFunction.CountA(Worksheets("PARAMETRE").Range([COLOR="blue"][B]"B2:B65536"[/B][/COLOR]))

İki formda da bulunan initialize olayındaki

Kod:
ComboBox1.RowSource = "PARAMETRE!B2:B" & WorksheetFunction.CountA(Worksheets("PARAMETRE").Range("B2:B65536"))[COLOR="Red"]+1[/COLOR]

satırlarının sonuna +1 yazın

Özür dilerim üstadım anlayamadım nasıl değişmesi gerekir. Şöyle bu kodlar bu Sitedeki üstadlarımın ben sadece kendi programımda kullanıyorum kendi çapımda ama değişiklik derken ?

Günaydın arkadaşlar, benim bir ricam daha olacaktı eğer mümkünse.
userform2 ve userform4 te birer tane textbox eklesem ve combobox1 de bir malzeme adını seçtiğimde o malzemenin anasayfadaki mevcut miktarını eklemiş olduğumuz textbox a getirile bilinirmi? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle SARF MLZM.rar

konu günceldir.

Geri