• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Combobox listeleme sorunu

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Merhabalar

Burası sayesinde bir kaç program yaptım ve kullanıyoruz. Şimdi yeni programa başladım ve comboboxta istediğim verileri getirirken gelmesini istemediğim kolonlar geliyor onları nasıl listeme haricii tutabilrim
Gelmesini istemediğim kolon "J"

ListBox1.Clear
If ComboBox5 = "" Then Call liste
Set s1 = Sheets("KANAL A")
For a = 3 To s1.[K65536].End(3).Row
If Left(UCase(s1.Cells(a, "K")), Len(ComboBox5)) = UCase(ComboBox5) Then
c = c + 1
For b = 2 To 10
ListBox1.AddItem
ListBox1.List(c - 1, b - 2) = s1.Cells(a, b)
Next

End If
Next

http://www.dosya.tc/server28/IlPQzf/NEW_ISO_IP_LSTESI.xls.html

Son düzenleme:
B sütunundan J sütununa kadar döngü kurmuşsunuz. Döngüyü I sütununa kadar kurup deneyin.

Peki hocam bu çalıştı fakat söyle bir sıkıntı var
işletim sistemi -serial -office yazılımı -serial-yazılım 1-serial-yazılım 2 serial

burada comboxta örnek olarak yazılım 1 seçtiğimde serial olan kolonların listelenmemesi lazım bunu nasıl yapacağız.

işletim sistemi -serial -office yazılımı -serial-yazılım 1-serial-yazılım 2 serial

burada comboxta örnek olarak yazılım 1 seçtiğimde serial olan kolonların listelenmemesi lazım bunu nasıl yapacağız.

Merhaba. Google upload sitelerinden birine örnek dosya ekleyip linkini yazarsanız çözüm daha çabuk olur. Dosyayı ekleyin yardım edebilelim.

Sizi yardım etmek istiyoruz ama yukarıda ne yapmak istediğiniz net anlaşılmıyor.

Sn. vardar07'nin bu mesajını dikkate alırsanız; sorununuz %50 çözülmüş olacaktır.
Merhaba. Google upload sitelerinden birine örnek dosya ekleyip linkini yazarsanız çözüm daha çabuk olur. Dosyayı ekleyin yardım edebilelim.

Geri