• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ComboBox ile veri temizleme

Excel Vers. ve Dili
2000 Türkçe
Arkadaşlar bir ComboBox oluşturdum ve bunu A7 ile A18 hücreleri arasında ilişkilendirdim. Birtanede Command Button oluşturdum.Bununla combobox ile A7 ve A18 hücrelerinden birini seçtiğimde seçtiğim verinin silinmesini ve sildiğim hücreden 10 satır aşağıdaki hücrenin ve sağındaki ilk 5 hücreninde verilerininde silinmesini istiyorum.Yardımınızı bekliyorum.

Arkadaşlar bir ComboBox oluşturdum ve bunu A7 ile A18 hücreleri arasında ilişkilendirdim. Birtanede Command Button oluşturdum.Bununla combobox ile A7 ve A18 hücrelerinden birini seçtiğimde seçtiğim verinin silinmesini ve sildiğim hücreden 10 satır aşağıdaki hücrenin ve sağındaki ilk 5 hücreninde verilerininde silinmesini istiyorum.Yardımınızı bekliyorum.
Merhaba
Adres tarifi gibi olmuş :)
Örnek dosya üzerine anlatmanız daha anlaşılır olacaktır.

örnek dosya ekledim arkadadaşlar yardım edebilirseniz sevinirim.Combobox ile A7 hücresindeki ALİ' yi seçtiğimde command button ile A7 hücresindeki ALİ' yi silmesini istiyorum.ve A25 hücresindeki ALİ ile yanındaki dolu hücreleri aynı şekilde A43 hücresindeki ALİ' yi ve yanındaki dolu hücreleri silmesini istiyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri