• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Combobox ile süzdürme

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 türkçe
Merhaba iyi Forumlar.

Ekteki Dosyamda Parametre Sayfam Ve Rapor Sayfam Parametre Sayfamda Departman İsimleri Tanımlı Ve Userformda Combobox ile Parametre Sayfamdaki Departman İsimlerini Alarak Listboxta Rapar Sayfasına Göre Süzdürmek İstiyorum. Forumda Cok Aradım Fazla Userform Bilgim Olmadıgı İcin Kendim Yapamadım. Bu Konuyla İlgili Yardımcı Olusanız Sevinirim. Simdiden Teşekürler...

Ekli dosyalar

Merhaba iyi Forumlar.

Ekteki Dosyamda Parametre Sayfam Ve Rapor Sayfam Parametre Sayfamda Departman İsimleri Tanımlı Ve Userformda Combobox ile Parametre Sayfamdaki Departman İsimlerini Alarak Listboxta Rapar Sayfasına Göre Süzdürmek İstiyorum. Forumda Cok Aradım Fazla Userform Bilgim Olmadıgı İcin Kendim Yapamadım. Bu Konuyla İlgili Yardımcı Olusanız Sevinirim. Simdiden Teşekürler...

Benimde fazla Userform bilgim yok ama benzer uygulamaları bende dosyama uyarlamaya çalışırken formda baya bir araştırma yaptım. Sanırım bu araştırmalar ve uyarlama çalışmalarından epey birşeyler öğrendim.
Dosyanız ilişikte. Kolay gelsin

Ekli dosyalar

benimde fazla userform bilgim yok ama benzer uygulamaları bende dosyama uyarlamaya çalışırken formda baya bir araştırma yaptım. Sanırım bu araştırmalar ve uyarlama çalışmalarından epey birşeyler öğrendim.
Dosyanız ilişikte. Kolay gelsin

kardeşim çok teşekür ederim gerçekten işime yaradı aynen istedigim gibi olmuş emeğine sağlık... :)

Geri