yesimgurol
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2016,32bit
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 14-02-2026
Merhaba,
Örnek dosyalardan faydalanarak oluşturmaya çalıştığım çalışma dosyamdaki "DEPOCIKIS" Formunda bir kaç husus konusunda takıldım. Şöyle ki;
SORULAR;
1 - " Textbox7 " kısmında kalan ürün miktar bilgisini almak,
2 - "Combobox8" de yer alan ürün adı bilgisini girdiğimde bu ürüne ait alış fiyatını ve birim bilgilerini almak,
3- "Textbox 6" kısmında girilen miktara " Textbox7 " de yer alan bilgiye göre şart/uyarı bilgisi koymak.
AÇIKLAMA;
1 - Ürün adı bilgisini (Combobox8) ,
- "genelstok" sayfasında "P" sütununda ara,
- Bulunduğunda "S" sütunundaki değeri " Textbox7 " e al.
2 - Ürün adı bilgisini (Combobox8) ,
- "Depogırıs" sayfasında "B" sütununda ara
- Bulunan ürün adı birden fazla olabiliyor o yüzden son girilen ürün adının "E" sütunundaki değeri "Textbox2" ye,
Bulunan ürün adı birden fazla olabiliyor o yüzden son girilen ürün adının "F" sütunundaki değeri "Combobox1" e al.
3 - Çıkan miktar bilgisi (Textbox6) ,
- Kalan ürün miktarından (Textbox7) fazla ise "Çıkan ürün miktarı , kalan ürün miktarından fazla" uyarısını almak istiyorum.
Örnek dosyalardan faydalanarak oluşturmaya çalıştığım çalışma dosyamdaki "DEPOCIKIS" Formunda bir kaç husus konusunda takıldım. Şöyle ki;
SORULAR;
1 - " Textbox7 " kısmında kalan ürün miktar bilgisini almak,
2 - "Combobox8" de yer alan ürün adı bilgisini girdiğimde bu ürüne ait alış fiyatını ve birim bilgilerini almak,
3- "Textbox 6" kısmında girilen miktara " Textbox7 " de yer alan bilgiye göre şart/uyarı bilgisi koymak.
AÇIKLAMA;
1 - Ürün adı bilgisini (Combobox8) ,
- "genelstok" sayfasında "P" sütununda ara,
- Bulunduğunda "S" sütunundaki değeri " Textbox7 " e al.
2 - Ürün adı bilgisini (Combobox8) ,
- "Depogırıs" sayfasında "B" sütununda ara
- Bulunan ürün adı birden fazla olabiliyor o yüzden son girilen ürün adının "E" sütunundaki değeri "Textbox2" ye,
Bulunan ürün adı birden fazla olabiliyor o yüzden son girilen ürün adının "F" sütunundaki değeri "Combobox1" e al.
3 - Çıkan miktar bilgisi (Textbox6) ,
- Kalan ürün miktarından (Textbox7) fazla ise "Çıkan ürün miktarı , kalan ürün miktarından fazla" uyarısını almak istiyorum.
Ekli dosyalar
-
67.1 KB Görüntüleme: 11