DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhabalar;
ComboBox1 deki listeden seçtiğim isme ait Planlar sayfasındaki listeyi ComboBox2 ye çekemedim.Yardımcı olan olursa sevinirim.İlgilenecek olan herkese çok teşekkür ederim.
Evren ve İhsan Hocam ilgilerinize teşekkür ederim.Evren hocamın çözümü sorduğum sorunun direkt çözümü ancak çözümü dosyama aktarırken yaptığım bir değişiklik beni yine çözümsüz bıraktı.Ben PLANLAR sayfasını gizli sayfa olarak kullanacağım bu yüzden kodlara Sheets("PLANLAR"). ile sayfa tanımlaması yapmam gerekti ancak nereye koysam bir türlü kodu çalıştıramadım.
Bir de evren hocam sanırım kodlar combobox1 deki liste yukarıdan aşağıya PLANLAR sayfasındaki listenin sağdan sola sırasıyla aynı sırada gibi işlem yapıyor sanırım.Ancak öyle değil hocam comboboxtaki seçilen isim planlar sayfasında herhangi bir sütunda olabilir.Bu konuda da ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Rica ederim.Evren Hocam ellerinize sağlık yine konuşturdunuz kodları.Ne yapsam şu rowsource u kuramadım.Sayenizde harika oldu.Tekrar teşekkürler hocam..
selam. ihtiyacım olan konunun benzerini burada bulduğum için yazıyorum. ilişkili combobox da üçüncü seçenek için ne yapabilirim. yani il_ilçe ve ilçeye ait köyleri üçüncü combobox da nasıl yazdırabilirim? aynı kodları ilk iki seçenek il ve ilçe için kullandım ama üçüncüyü başaramadım. yardım ederseniz sevinirim.
teşekkürler.