Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çoktan seçmeli hücrelerim var. Misal proje-001,proje-002 gibi. Bu listeden seçtiğim projeye göre 4 farklı hücreye farklı değerlerin otomatik olarak gelmesini istiyorum. Eğer komutuyla çözebileceğimi düşündüm ama başaramadım. Yardımınız ricasıyla.Örnek excel burada
Öncelikle, ileride ihtiyacınız olabilecek formüllerin oluşturulmasında da kolaylık sağlamak üzere;
O4:T4 hücrelerindeki sütun başlıklarıyla (H6 hücresi gibi) soldaki tabloda yer alan adların aynı olmasını sağlamanızı öneririm.
İhtiyacınız olan işlev EĞER işlevinden ziyade DÜŞEYARA işlevi gibi görünüyor. DÜŞEYARA işlevini araştırınız.
.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.