Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar,
Bir listede aynı isimlere tekabül eden değerler çokludüşeyara KTF siyle nasıl sıralanır?
Ben kaçıncı ve düşeyara fonksiyonlarını kullanarak listeledim ama KTF ile nasıl yapılır bulamadım.
Saygılarımla
Merhaba Arkadaşlar,
Bir listede aynı isimlere tekabül eden değerler çokludüşeyara KTF siyle nasıl sıralanır?
Ben kaçıncı ve düşeyara fonksiyonlarını kullanarak listeledim ama KTF ile nasıl yapılır bulamadım.
Saygılarımla
KTF'de sonuçta bir fonksiyon ve fonksiyonlarda sadece tek bir değer döndürürler. Sorunuz bir butona bağlı makro ile çözülebilir. Veriyi döngü ile B sütununda aratarak C sütunundaki karşılığını listeleyebilirsiniz. Yada makrosuz olarak gelişmiş filtre özelliğini kullanabilirsiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.