Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim sayfamda çoklu yaklaşık 50 tane toggle button var, her biri için ayrı ayrı click olayı yerine tek bir uygulamayla hepsine yapabilirmiyiz. ben ilk beş tanesi için ayrı ayrı uyguladım. Şimdiden teşekkürler.
Bir önceki soruma Korhan bey örnek bir uygulama ile cevap vermişti, teşekkür ederim. Ancak, tüm uğraşlarıma rağmen ekteki örnekte görüleceği üzere 50 tane Toggle Button, 50 tane' de Text Box' um var. Her hangi bir Toggle Button' a bastığımda alt tarafına açmış olduğum ilgili Text Box' a Toggle Button' un Captions değerini yazdıramadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.