• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

çoklu sheetten veri alma

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Merhaba değerli hocalarım

Çözemediğim bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.Yapmak isteğim birden fazla sheette veriler var buradaki verileri özet bir rapor sayfasına taşımak istiyorum. Eklediğim örnek tabloda 5 ad. sheet bıraktım ama asıl dosyada daha fazla var. buradaki sheetlerdeki bilgileri b sütündaki başlıklar dahilinde rapor sayfasına aldırmak istiyorum. yani b sütünunda telefon yazıyorsa Q sutunundaki tutarı rapor sayfasındaki ilgili subenin telefon kısmına yazdırsın. fct ise aynı şekilde rapor sayfasında ilgili subenin fct kısmına yazsın. Biraz karışık anlatım sanırım ama örnek dosyaya bakıldığında umarım daha iyi anlaşılır. Bu işlemi kod ile yapabilirsekte olur. Şimdiden çok teşekkür ederim. syg.

Ekli dosyalar

merhaba

fonksiyon ile çözüm işinizi görür mü?
C3 hücreye yazıp tablonuza kopyalayınız.
Kod:
=EĞER(EHATALIYSA(ETOPLA(DOLAYLI($B3&"!B3:B53");C$2;DOLAYLI($B3&"!Q3:Q53")));0;ETOPLA(DOLAYLI($B3&"!B3:B53");C$2;DOLAYLI($B3&"!Q3:Q53")))

teşekkürler

Sayın Uzmanamele ve Sayın Sbayyigit ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Sayın Uzmanamele'nin vermiş olduğu formül bu işi halletti. Sayın Sbayyigit bey acaba kodlarda hata olabilirmi. Çünkü kodları çalıştırdığımda doğru çalışmıyor. Eklemiş olduğum örnek dosyada sheetlerde sadece 5 şube vardı ve o şubelerin karşısına rakamları atması gerekiyordu. Ama kodlar o şubeler yerine başka şubelere rakamları atıyor. Tekrar yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla,

ben de test ediyorum. rapor sayfasında "B" sütununda eğer sayfa ismi varsa o sayfadadki verileri rapor sayfasına ilgili sütunlara göre etıyor. Rapor sayfasında pınarbaşı olmadığ için haliyele Pınarbaşı sayfasını almıyor. diğer sayfaları alıyor. ve toplamalarını veriyor.

teşekkürler

Sayın Sbayyigit haklısınız hata sanırım bende. Hazırlamış olduğunuz makro düzgün çalışıyor. Ben hata yapmışım ilginiz için tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla,

Geri