• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

çoklu sayfadan personel silme

sirkülasyon

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 LTSC TR
Selamın Aleyküm. Hayırlı Ramazanlar.

Değerli ustalarım.
Ekli dosyamda personellerin ayrıştırılmış bir listesi var. (Aslına Uygun olarak)
Yapılmasını İstediğim İşlem :
1 - TÜM LİSTE sayfasında
Ayrılacak Kişinin Adı ve Soyadını Giriniz >>> diye bir hücrem var. Karşısına D1 hücresine ayrılacak kişinin adını ve soyadını girip ARA / BUL butonu ile hangi sekmelerde adı ve soyadı varsa arayacak D4:D12 aralığına atacak.
2 - İÇERİĞİ TEMİZLE
sekmelerdeki bulunan kişilere ait satırın sadece hücre içeriğini silecek ve AYRILANLAR sayfasına aktaracak.
3 - SATIRI SİL
sekmelerdeki bulunan kişilere ait satırın tamamını silecek bir alttaki satır yukarıya çıkacak (arada boşluk oluşmasın diye) ve AYRILANLAR sayfasına aktaracak.

Yardımını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

muygun Üstadım

İstediğimden daha da harika olmuş.
Ellerine, beynine, düşüncene sağlık. Yardımın için TEŞEKKÜR EDERİM.
Var olasın.

Sn. muygun, öncelikle elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş, ad soyad arama yaptırırken büyük küçük harf gözetmeden (tam eşleşme olmadan) arama yapmak için kodda nasıl bir değişiklik yapılması gerek. Örn. Tahsin ANARAT aranırken Tahsin Anarat'ı da bulup getirmesi için.

Tahsin Hocam
Gerçekten muygun hocam güzel bir çalışma çıkarmış. Sizin vesilenizle tekrar muygun hocama teşekkür ederim.
Sizin talebiniz üzerine kodda revize yaparsa ondan da yararlanırız inşallah

Merhaba;
Aranan ismi değiştirerek test ettim sorunsuz. (ama sayfalardaki verileri değiştirerek test etmedim.)
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Sn. Muygun hocam tam istediğimiz gibi olmuş, tekrar elinize sağlık.

Geri