• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çoklu Print için yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaharli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003
verideki bilgileri sol üstde bulunan kırmızı kutuya makbuz noyu yazdığımda sayfa1deki makbuz otomatik doluyor. tek print komutu ile bu makbuzları yazdırmak istiyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Not: Yazıcı ile deneme yapmadım. (Umarım sorun çıkmaz.)

Ekli dosyalar

Alternatif olarak örnek dosya ekliyorum. Para tutarını elle yazmanıza gerek yok. makroları etkinleştirdiğinizde yazılan tutar yazıya dönüştürülür. Herhangi bir yere dekont numarası da yazmanıza gerek yok. Veri sayfasını tam olarak hazırladıktan sonra, Dekont sayfasındaki Yazdır düğmesine basarsanız tüm deontları aynı sayfada 3 nüsha olacak şekilde yazdırır.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
mustafa1205 söylemiş olduğunuzda haklısınız aynı nick üzerinden mesai arkadaşım açmış konuyu ve takip etmemiş kusura bakmayın. sorunumun çözümünde emeği geçen herkese teşekkürler beni büyük bir iş yükünden kurtarmış oldunuz. emeğinize sağlık iyi çalışmalar

4. mesajdaki dosyayı değiştirdim. PAra alışverişlerinde elimizde kayıtlı belge olmasını tercih ederim. Bu nedenle her kişinin dekontunu pdf dosyası halinde kaydedecek şekilde kodları değiştirdim.

Ancak dzgün çalışması için bir defaya mahsus bilgisayarınızın D sürücüsüne "Dekontlar" isimli bir klasör oluşturmanız gerekmektedir. Daha sonra yazdır düğmesine bastığınızda veri sayfasındaki her kişi için önce dekontu yazdıracak sonra da yazdırılan dekontu pdf dosyası olarak D sürücüsündeki dekontlar klasörüne kaydedecektir.

Dosya kaydını; Ad soyad, muhtemelen B11 hücresine gelecek olan TC no, yıl, ne için olduğu ve tarih şeklinde yapacaktır. Örneğin ilk sıradaki Hacer için dosya adı şu şekilde olur:

Kod:
HACER KANYILDIRAN 0 2012 ÜYELİK AİDATI  03.04.2013

ilk göndermiş olduğunuzda bizim işimizi yeteri kadar görmüştü bizi çok büyük bir yükten kurtarmış oldunuz. ikincisi ise güvenlik açısından çok iyi olmuş tekrar tekrar tşkler emeğinize sağlık

Geri