• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

çoklu değer bulma ve değiştirme

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Merhaba;

Ekteki dosyada tasarruflar büyükten küçüğe sıralanmıştır.En yüksek tasarruftan başlayarak durumuna bakıp 1 ise 1. şehrin talebi ile 2. şehrin talebinin toplamının 25000den küçük olup olmadığına bakacak.Bu şartı da sağlıyor ise birleştirme sütunu 1 olacak ve bu şehirleri içeren aşağıdaki satırların durum sütun değeri 0 olacak.Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba;

Ekteki dosyada tasarruflar büyükten küçüğe sıralanmıştır.En yüksek tasarruftan başlayarak durumuna bakıp 1 ise 1. şehrin talebi ile 2. şehrin talebinin toplamının 25000den küçük olup olmadığına bakacak.Bu şartı da sağlıyor ise birleştirme sütunu 1 olacak ve bu şehirleri içeren aşağıdaki satırların durum sütun değeri 0 olacak.Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba
İstediğiniz bumudur?
Ekli dosyayı incelermisiniz

Ekli dosyalar

Yok benim istediğim daha farklı buraya kadar tamam ama mesela 2 satırdaki 84 kodlu bitlisle, 39 kodlu kahramanmaraş birleşmiş. bunlar birleştikten sonra alt satırlarda tekrar birleşme yapmasın istiyorum.Bu yüzden 9 satır 84 bitlis içerdiğinden dolayı 84 bitlis ve 8 adana birleşmesinin olmaması için durum(I Sütunu) değerinin sıfırlanması lazım.

Acil ihtiyacım var.Yardımcı olabilecek birileri var mı?

Geri