- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2013 64 Bit
İyi günler arkadaşlar Çoketopla formulu ile verileri çekiyorum. Ama çekmek istediğim veri metin olunca 0 olarak değer atıyor bunu metin haline nasıl çevirebilirim
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Formülünüzü buraya iletirmisiniz acaba.
Paylaştım. Tercih listesinde sarı alanla işaretlediğim açıklama kısmına idareci tablosundaki açıklama verisi gelmesi lazımGerçek dosyanızın yapısına uygun bir örnek dosya paylaşabilirmisiniz
Sadece açıklama kısmını getiremedim. Veriyi çektiğim sayfada açıklama kısmı rakamsa sıkıntı olmuyor ama benim veriyi metin olarak çekmem lazım.Formülünüzü buraya iletirmisiniz acaba.
Hocam size attığım tabloda tercih listesi sayfasında A,B ve C hücrelerini baz aldınız ya onu I,J ve K şeklinde yazarak tekrar yollar mısınız? Kendi şablonuma uyarlarken o kısmı atlamışımBuyrun; yalnız https://www.excel.web.tr/threads/2-kosullu-dueseyara-formuelue.179317/#post-985715 linkinde bulunan sorunuzla aynı konu o konu üzerinden devam edebilirdik.
=EĞERHATA(İNDİS(idareci!$A$1:$M$11;TOPLAMA(15;6;(SATIR(idareci!$A$2:$M$12)/((idareci!$A$2:$M$11='Tercih Listesi'!$A2)*(idareci!$B$2:$B$11='Tercih Listesi'!$B2)*(idareci!$C$2:$C$11='Tercih Listesi'!$C2)));SATIR($A$1));SÜTUN(M$1));"")