• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çoketopla Kullanımı

Excel Vers. ve Dili
2013 TR
Merhabalar,

Forumda inanın çok aradım, belki de aramam gereken anahtar kelimeyi tam olarak bilmediğimden sonuca ulaşamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekte verdiğim dosyadaki SMSFAT sütunundaki başlıklarla EFAT sayfasındaki başlıkları yeni bir sayfada günlük olarak toplamaya çalışıyorum fakat başarılı olamadım. Hangi formülü, nasıl kullanmam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

Nasıl bir sonuç elde etmek istediğinizi elle yazarmısınız. Daha çıklayıcı olur.

Merhabalar,

Forumda inanın çok aradım, belki de aramam gereken anahtar kelimeyi tam olarak bilmediğimden sonuca ulaşamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekte verdiğim dosyadaki SMSFAT sütunundaki başlıklarla EFAT sayfasındaki başlıkları yeni bir sayfada günlük olarak toplamaya çalışıyorum fakat başarılı olamadım. Hangi formülü, nasıl kullanmam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?

.

Buradaki örnekleri inceleyin.

http://www.excel.web.tr/f60/3b-3d-formulleri-t68265.html

.

Merhaba,

SMSFAT sayfasındaki isimlerin günlük yaptığı işlem adetlerini ile EFAT sayfasındaki adetlerle yine günlük olarak toplamak istiyorum

Merhaba,

Sayın yurttaş yardımınız için teşekkür ederim fakat başarılı olamadım. mantığını kavramam sanırım biraz zaman alacak.

İstediğinizi doğru anladıysam Dosyanız ekte. Bunun için öncelikle yeni bir sayfada tüm isimlerin yazıldığı yeni bir liste oluşturmanız gerekir. Bununlada ilgili fonksiyon ya da makro çözümü isterseniz yardımcı olabilirim.

Ekli dosyalar

Merhaba Sayın Soykan,

Öncelikle çok teşekkür ederim. Bu işlemi her gün yapmak durumundayım, nasıl yapıldığını öğrenmeyi çok isterim doğrusu. Uyguladığınız formülü çözmeye çalıştım ama çok başarılı olamadım.

Sıkıntınız formülde mi datayı oluşturmak da mı?

Düşeyara formülünü çalışmanız lazım. Bununla ilgili bir çok örneği forumda bulabilirsiniz.

Geri