• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

çoketopla 1 den fazla veriyi denetleyebilirmi?

Ahmet ÖZGÜR

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 TR Office 2007 Office 2010
Merhaba,

Ekteki ekli dosyada ÇOKETOPLA ile işlem yapmak istiyorum ama 1 değerinde ne kadar müşteri varsa hepsinin toplamını veriyor, Ben ise sadece seçilen müşteride 1 yazarsa tümünü toplayıp diğer sayfaya yazsın istiyorum.

Son düzenleme:
Aleyküm Selam,
Sıparış genel durum daki hafta 1 ise, guncel sayfasındaki hafta altında 1 olan k stünundaki mesela jıwsaw 1 jıgsawların h sütunudaki Order no yuda göz önünde bulundurarak( aynı orderların toplamı yazılmalı) toplamını sıparış genel durum sayfasının q6 sına toplaması lazım

Son düzenleme:
yani Sipariş genel durumda hafta 1 olunca Guncel sayfanında 1 olanları Sipariş genel durumdaki müşteri isimlerinin altlarına atmak K stünu yükleme adeti N stünu ise tutar h stünu o müşterinin ayrı siparişleri

Son düzenleme:
Birde önemli detay var Guncel sayfasındaki H stünunuda değerlendirmesi gerek yoksa hafta 1olursa o müşteriye dair tüm siparişleri toplayabilir, h stünu burada bunu denheler yani Müşterinin yanı sıra o haftaki istenen aslında h sünundaki Order No nun devamındaki adet ve tutarın Sipariş genel durum daki müşterilerin altında toplanması

selamun aleykum,
özür dilerim. yoğunluktan hemen dönemedim.
değişiklik yaptığım formüllü olan hücreleri sarıya boyadım. siz onu diğer hücrelere çekerek genişletebilirsiniz.
GUNCEL sayfasındaki K ve N stünlarındaki N2 ve K2 hücrelerini deneme amaçlı değiştirdim. işlerinizde yanlışlık olmasın.

Ekli dosyalar

Afiyet olsun. hayırlı akşamlar. :)

Geri