- Katılım
- 10 Kasım 2011
- Mesajlar
- 5
- Excel Vers. ve Dili
- excel 2003
excel 2007
Birden fazla seçeneğin olduğu soru nasıl kodlanır?Bir soruda 9 tane seçenek var ve birden fazla seçim yapmak gerekirse bunu nasıl uygulatabiliriz?
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Kodlama dediğinizden vba kodlama anladım.Birden fazla seçeneğin olduğu soru nasıl kodlanır?Bir soruda 9 tane seçenek var ve birden fazla seçim yapmak gerekirse bunu nasıl uygulatabiliriz?
Kodlama dediğinizden vba kodlama anladım.
Eğer öyle ise if diye forumda Arama yapınız.
Konu dahada karıştı.Rassal sayı türetirken bir hücred birden fazla sayının görünebilmesi mümkün mü diye sormak istemiştim. Birden fazla durum seçildiğinde görüntüde de birden fazla sayının görülmesi gerekir mi?Örneğin; seçim yapmamız istenen bilgisayar çeşitleri 9 adet ve bunların her biri 1 den 9 a kadar numaralandırılmış. birden fazla seçim yaptığımızda bunu seçimi nasıl yazarız?
Konu dahada karıştı.
1 den 9 a kadar rassal sayımı üretmek istiyorsunuz.![]()
Yine anlamadım!!Örnek dosya ekleyip durumu onun üzerinden anlatabilirmisin?evet ama verdiğim örnekteki gibi bir kişinin birden fazla seçim yapması söz konusu olunca karışıyor.