• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

çok seçenekli sorular

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
excel 2007
Birden fazla seçeneğin olduğu soru nasıl kodlanır?Bir soruda 9 tane seçenek var ve birden fazla seçim yapmak gerekirse bunu nasıl uygulatabiliriz?

Birden fazla seçeneğin olduğu soru nasıl kodlanır?Bir soruda 9 tane seçenek var ve birden fazla seçim yapmak gerekirse bunu nasıl uygulatabiliriz?
Kodlama dediğinizden vba kodlama anladım.
Eğer öyle ise if diye forumda Arama yapınız.

Merhaba,

Sorunuzu örnek dosya ile destekler misiniz? Sorunuzdan somut birşey anlaşılmıyor.

Ekte EĞER formülü ile oluşturulmuş çok ilkel bir dosya gönderdim.
İstediğinizi bunun üzerinden söyleyebilirisiniz.

Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

seçenek

Kodlama dediğinizden vba kodlama anladım.
Eğer öyle ise if diye forumda Arama yapınız.

Rassal sayı türetirken bir hücred birden fazla sayının görünebilmesi mümkün mü diye sormak istemiştim. Birden fazla durum seçildiğinde görüntüde de birden fazla sayının görülmesi gerekir mi?Örneğin; seçim yapmamız istenen bilgisayar çeşitleri 9 adet ve bunların her biri 1 den 9 a kadar numaralandırılmış. birden fazla seçim yaptığımızda bunu seçimi nasıl yazarız?

Rassal sayı türetirken bir hücred birden fazla sayının görünebilmesi mümkün mü diye sormak istemiştim. Birden fazla durum seçildiğinde görüntüde de birden fazla sayının görülmesi gerekir mi?Örneğin; seçim yapmamız istenen bilgisayar çeşitleri 9 adet ve bunların her biri 1 den 9 a kadar numaralandırılmış. birden fazla seçim yaptığımızda bunu seçimi nasıl yazarız?
Konu dahada karıştı.
1 den 9 a kadar rassal sayımı üretmek istiyorsunuz.:cool:

evet ama verdiğim örnekteki gibi bir kişinin birden fazla seçim yapması söz konusu olunca karışıyor.
Yine anlamadım!!Örnek dosya ekleyip durumu onun üzerinden anlatabilirmisin?

Geri