• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

çok fonksiyonlu dosya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alisantr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 TR
Arkadaşlar örnek dosya EKtedir. Dosyayı inceleyip yardımcı olabilirseniz sevinirim..

Ekli dosyalar

selam,
eki inceleyiniz...
kolay gelsin...

Son düzenleme:
Merhaba;
(Doğru anladıysam) Alternatif olsun.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba

selam,
eki inceleyiniz...
kolay gelsin...

Çok teşekkür ederim Sakman26 emekleriniz için..
Ben özellikle GENEL DURUMdaki toplamlara baktığımda cihazlardan fazla toplam çıktığını gördüm. Bazı yerleri eksik yazmışım. VERI sayfasında ekleme yaptım ve diğer NAKİT KREDİ HAVALE bölümlerini ekledim. 5 Numaralı depoya sadece 5 yazan adaptörleri yazdırmak istiyorum. Tüm açıklamaları sayfalarda yazdım.Bilmiyorum tam olarak anlatabildim mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Dosyayı ekte gönderiyorum...

Ekli dosyalar

selam
eki inceleyiniz..
kolay gelsin...

Son düzenleme:
Teşekkür

selam
eki inceleyiniz..
kolay gelsin...

Emeğiniz için teşekkür ederim. 10 numaralı depo 9 numaralı depodakilerle SIEMENS 10 seri numaraları ve sayısı aynı aslında 10 numaralı depoda SIEMENS 10 seri numaraları ve sayısı farklı olması gerekiyordu. Bakabilirmisiniz..

Selam

selam
eki inceleyiniz..
kolay gelsin...

Dosyadaki 10 numaralı depoyu hallettim. Ama GENEL DURUM a baktıgımda VERI deki sayılar tutmuyorda diğer sayfaları inceledim. O sayfalara bi bakabilirmisiniz.. EMANET, NAKİT, KREDİ, HAVALE sayfalarını sorunları yazdım.. Şimdiden teşekkürler... Dosyanın yeni hali EKtedir.

Ekli dosyalar

Dosyanın çok az eksiği kaldığı diğer yöneticilerimizde bi bakabilirse sevinirim...

selam,
sıralamayı yanlış mı anlamışım.EMANET , NAKİT , KREDİ ve HAVALE de
1 - printerler - Cihaz ve adaptör numarası aynı olanlar...
2 - printerler - Cihaz ve adaptör numaraları farklı olanların cihazları...
3 - printerler - Cihaz ve adaptörlerin numaraları farklı olanların adaptörleri...
4 - diğer cihazlar....

Adaptörlerin seri numaraları , yerine cihazların seri numaraları geliyor. Burada haklısınız. indis formüllerinde enson parantez kapatmadan önceki rakam 3 olacakken 2 yazılmış.. o nedenle..1. indiste 2 , 2. indiste ise normal yani 3...

Yanlış anlamışsam, doğru sıralama nasıl olmalı?...

Sıralama kısmen doğru....

selam,
sıralamayı yanlış mı anlamışım.EMANET , NAKİT , KREDİ ve HAVALE de
1 - printerler - Cihaz ve adaptör numarası aynı olanlar...
2 - printerler - Cihaz ve adaptör numaraları farklı olanların cihazları...
3 - printerler - Cihaz ve adaptörlerin numaraları farklı olanların adaptörleri...
4 - diğer cihazlar....

Adaptörlerin seri numaraları , yerine cihazların seri numaraları geliyor. Burada haklısınız. indis formüllerinde enson parantez kapatmadan önceki rakam 3 olacakken 2 yazılmış.. o nedenle..1. indiste 2 , 2. indiste ise normal yani 3...

Yanlış anlamışsam, doğru sıralama nasıl olmalı?...

Doğru sıralama şöyle...
1 - printerler - Cihaz ve adaptörleri aynı işlemi görenler (seri numaraları aynı olması önemli değil)...(yan yana ikiside EMANET , NAKİT , KREDİ ve HAVALE gidenler) EMANET , NAKİT , KREDİ ve HAVALE listesinde yan yana yazılı olacak...
2 - printerler - Sadece cihazlar...(Seri numaraları sırasına göre olabilir ama çok önemli değil)
3- pirnterler - Sadece apatörleri...(Seri numaraları sırasına göre olabilir ama çok önemli değil)
4- Diğer cihazlar...(Sırasıyla KODAK 7550, FUJITSU, SIEMENS 10) (Şu an ki diğer cihaz sıralaması doğru)
Uğraşı ve emekleriniz için şimdiden tşk ederim

selam,
eki inceleyiniz.Umarım bu defa doğruyu yakalamışızdır..
kolay gelsin...

Son düzenleme:
Geri