• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çok Basit Depo Takip Programı

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Merhaba Arkadaşlar,
Foruma yeni üye oldum ve yardımlaşma örneği olarak gösterilebilecek kadar seviyeli ve güzel bir site gerçekten. Forum aramalarını kullanarak depo takip programı aradım. Çıkan 19 sayfayı da tek tek gezdim ancak bir türlü istediğim kadar basit düzeyde bir excel tablosu bulamadım. İstediğim şey depoda malzeme olarak : Sıvı sabun = litre , yazıcı toneri = adet, Ajanda = adet, DVD = 50 lik kutu vs gibi basit değerleri olan basit bir şirket içi deponun şu ürün şu tarihinde şuna verilmiş ve stokta şu kadar kalmış gibi değerleri alabildiği bir tablo. Aylık rapora bile gerek olmadan elimizde ne kadar kaldiği ile ilgili ve hangi tarihte hangi ürün kime verilmiş izlenebilecek bir tablo örneği kullanan varmı ve benimle paylaşabilirmi acaba? Veya basitçe nasil yapabilirim?
Şimdiden zaman ayırdığınız için teşekkür ederim, saygılar...

Slm.
Bir excel sayfasına;
Tarih (işlem yapılan tarih)
İşlem türü (giriş/çıkış)
ilgili kişi (malzeme verilen yada alan kişi adı)
ürün adı
birimi (adet litre vs)
Gibi başlıklar altına örnek verilerinizi girin. Bu tablo örneğini buraya ekleyin. Fikir yürütmek ve çözüm üretmek daha kolay olacaktır.
İyi çalışmalar.

Ornek Basit Dosya...

Ornek olarak yükledim arkadaşım. Aşağıda ikinci tabde görüleceği üzere, örnegin ilk sayfada sıvı sabun yazılıyorsa karşısına litre degeri gelmesi ve ikinci tabdeki depo stoğundan düşmesi tek istediğim. Bir yol gösterirseniz çok sevinirim, ben duruma göre tabloyu düzenlerim daha sonra. Tekrar teşekkürler...

Slm.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Çok teşekkürler

Hocam harikasın, ne kadar teşekkür etsem azdır. Bana sadece duruma uydurmak kaliyor şimdi onunla uğraşayım, değerli vaktinizi vermişsiniz sağolun...

excel dosyaları inmiyor. silinmiş.. neye yaradı yardımlaşma?

Arkadaşlar dosyalar siteye saldırı olduğu için silindi. 06 Kasım 2008 öncesi dosyaların olmadığı zaten site girişinde belirtiliyor.

Depo Kaydı

Merhaba arkadaşlar,
ben excelde depo stok programı yapmak istiyorum ama çalıştıramıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

excelde bir stok takibi yapmak istiyorum nasıl yaparım girdi çıktı takibi gibi bir ambarım var burdaki ürünlerin takibi için bana yardımcı olabilcekvarmı

depo stok hakında bilgi yardım

ben burda giriş yerinden giriş yapmak istiyorum bir rulman 10ad giriç yap diyorum hata veriyor çıkışdada aynı hatayı veriyor veya degeri girsem stok ekranında giriş yaptığım yer oynamıyor çıkışdada stok degeri göstermiyor bana yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

Geri