• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

çıkarma işlemiyle alakalı

Excel Vers. ve Dili
97
Öncelikle kolay gelsin. Sorum şu şekilde 2 sutunda 3den 100e kadar ve bunlardan birine örneğin 10. satıra bir rakam giriyorum yan tarafındaki sutunun 7. satırına bir değer giriyorum ve böyle bir birine karşılık gelmeyen satırlar arasında 3 ila 100 uzunluğundaki iki sutun arasında çıkartma işlemini yapmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Anlaşılmadı maalesef!

Örnek dosya ekler misiniz? Dosyayı olmasını istediğiniz son haliyle ve neden öyle olduğunu açıklayarak düzenlemeniz işi kolaylaştıracaktır.

Öncelikle kolay gelsin. Sorum şu şekilde 2 sutunda 3den 100e kadar ve bunlardan birine örneğin 10. satıra bir rakam giriyorum yan tarafındaki sutunun 7. satırına bir değer giriyorum ve böyle bir birine karşılık gelmeyen satırlar arasında 3 ila 100 uzunluğundaki iki sutun arasında çıkartma işlemini yapmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba
örnek dosya eklermisiniz

Yapmak istediğinizi örnek dosya üzerinde görebilirsek daha net anlaşılacaktır...

inşallah busefer daha kolay kendimi ifade edebilrim, ilgilenirseniz sevinirim

Ekli dosyalar

bu kadar basit olamaz diye düşünüyorum ama bir deneyin bakalım, E1'e aşağıdaki formülü yazarsak olmuyor mu?

Kod:
=C1-D1

Ya da:

Kod:
=TOPLA(E3:E100)

Geri