• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

çift tıklayınca bugünün tarihi hücreye yazılması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dr_1356
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
çift tıklayınca bugünün tarihi hücreye yazılmasıve yine ben mazot lpg benzin e.diesel hücrelerinden hangisine çift tıklayınca toplam hücresindekini bügünün fiyatına bölüp yani litre çıkası ekteki örnek sayfada açıklamalı yazdım örnegin 20 tl lpg aalınınca ben lpg hücresine çift tıklayınca lpg fiyatına bölüp litreyi o hücreye yazması örnek dosyamda yapıp gönderirseniz çok sevinirim. şimdiden çok teşekür ediyorum....

Fareyi kullanma pozisyonunda iseniz, ilgili sayfanın kod bölümüne;

Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
If Intersect(Target, [C:C]) Is Nothing Then Exit Sub
On Error Resume Next
If Target = "" Then
Target = Date
Target.Offset(0, 1).Select
End If
End Sub

kodunu eklersen, uyarlı bulunduğu sütun hücrelerine çift tıklama suretiyle günün tarihini atar, ben öyle yapıyorum.. Yukarıdaki örnek "C" sütununa göre uyarlanmıştır.

Alıntıdır...

örnek dosyaya tarih bölümüne siz yapıp ekleyebilirmisiniz çünkü o nu ben yapamıyorum nasıl yapıldıgını bilmiyorum teşekürler

sn dr 1356 sizin örneğinizde tarih bir hücrede değil o nedenle bu konu beni aşar. Nedn bu kadar hücre birleştirdiniz anlayamadım. Diğer işlem ve fonksiyonlarda da problem çıkartır gibi geliyor. sanırım üstadlar size yardımcı olur.

çok teşekür edrim beni aydınlattıgınız için relaxim. bana yardımcı olacak arkadaşlar lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekürler

çift tıklayınca bölme ve bugünü tarihini yazma

çift tıklayınca bugünün tarihi hücreye yazılmasıve yine ben mazot lpg benzin e.diesel hücrelerinden hangisine çift tıklayınca toplam hücresindekini bügünün fiyatına bölüp yani litre çıkası ekteki örnek sayfada açıklamalı yazdım örnegin 20 tl lpg aalınınca ben lpg hücresine çift tıklayınca lpg fiyatına bölüp litreyi o hücreye yazması örnek dosyamda yapıp gönderirseniz çok sevinirim. şimdiden çok teşekür ediyorum....

Ekli dosyalar

Merhaba,

Lütfen aynı konu için farklı bölümlere konu açmayınız. Bu şekilde forumu kirletiyorsunuz.

Dosyanıza gelince;

Excelde birleştirilmiş hücreler her zaman sorun çıkarmaktadır. Bu sebeple sorunuza kimse yanıt vermek istemiyor.

Bence bu çalışmanızı hiç birleştirilmiş hücre kullanmadan rahatlıkla tasarlayabilirsiniz. Bu şekilde yardım almanızda kolaylaşacaktır.

teşekürler

Geri