Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu konu ile alakalı başlık vardı ama ben arattım hep makro bölümünde çıktı.
bana formül olarak lazım
Örneğin A sütununda 10000 giriş var fakat içlerinde aynı olanları formülle nasıl bulabilirim
Sayın fructose bende yanlışlık olabilir ancak verdiğiniz örnekte bir hata olabilir mi acaba? Ben şöyle bir yöntem izledim, gelişmiş filtre özelliğini kullanarak kriter için =COUNTIF(A:A;A2)>1 kullandım ve 12 adet kayıt döktü.sizdeki ile farkedince bir
de koşullu biçimlendirme ile çıkan sonuçlara baktım orda da 12 çıktı.Tabi ben bu işlemlerin tümünü A sütununu baz alarak yaptım.
Saygılarımla.
Sn amelie orada yaptığım örnekte iki sütunu birbiri ile karşılaştırıyor. Ben A sütunundaki benzersiz verileri değil iki sütunundaki benzersiz verileri hesaplattırdım.Farklarını ve çift yazılanları ayrı ayrı sütunlarda belirtiyor. Hatalı dediğiniz kısım neresi.
Sn amelie belki gözümden kaçmıştır o nedenle hata nerede diye sormuştum sakın farklı anlaşılmasın.:arkadas: . Forumda hepimiz sıkı bir aile gibi bildiklerimizi paylaşıyoruz. Değerleri katkılarınız bizleri mutlu etmektedir.
Sn fructose rica ederim kesinlikle bir yanlış anlaşılma olmamıştır tarafımdan hani olaki ben yanlış olabilirim diye düşünmüştüm ancak gördüm ki niyetler doğru olunca ifadeler de sevgi çervesinde zaten gelişiyor.Burası gerçekten bir aile ortamı gibi.Çok şey öğrendim bu aşeden ve hala da öğrenmeye devam ediyorum.Kendimi bu ailenin bir bireyi gibi hissetmeye başladıkça da , diyalog kurabildikçe ve sizlerden öğrendiklerimi elimden geldiği kadar aktarabilmeye çalıştıkça da açıkçası kendimi daha da iyi hissediyorum.
her zaman dile getirmeye de davam edeceğim bu yapının küçük de olsa bir taşı olabiliyorsam eğer ne mutlu bana.
Yürekten Sevgiyle selamlıyorum.
Saygılarımla.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.