• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

chek işareti ile sayfalara aktarım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mpinal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tr
merhaba arkadaşlar,
benim yapmaya çalıştığım şu;öğrenci numarasını gireceğim ismini gireceğim ve kurs almak istediği derslere chek işareti koyacağım sonra excel de her ders için açtığım sayfalara bu öğrencinin ismini chek işareti koyduklarıma boş olan ilk satıra kopyalayacak aynı anda bu isim ve numarayı genel adını verdiğim bir başka sayfayada ilk boş satıra kopyalayacak yapabilirmiyiz ekteki dosyamda açıklamaya çalıştım incelerseniz sevinirim.Ayrıca genel sayfasında kurs almak istediği derslerin isimlerininide yan yana yazarsa katmerli olur :) teşekkür ederim iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

arkadaşlar sorum anlaşılmadımı yoksa yapılması mümkün değilmi yada soruyu yanlış yerdemi sordum bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba,
Hücrelere çift tıkladığınızda "X" işareti gelir. Tekrar çift tıkladığınızda bu işaret kalkar. (Anlayacağınız, Checkboxları kaldırdım.)
Eki inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Alternatif olsun..

.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
teşekkür ederim.
sayın leumruk ve ömer bey ilginize teşekkür ederim tam istediğim gibi olmuş hemde kodlar çok karışık değil bu yüzden kodları anlayıp programıma uyarlamak kolay olacak.teşekkürler iyi çalışmalar.

Geri