Checkbox'la seçilen satırın başka sayfaya kopyalanması

Excel Vers. ve Dili
Office 2003-Türkçe
Teşekkürler tekrardan.

Bayağı bi uğrayacağım bu gidişle buraya :)

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-03-2022
Bu dosya içersine yazdım arkadaşlar yardım edecek arkadaşların yapmasını stediğim açlışmayı şimdiden tşk ler kolay gelsin

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2003-Türkçe
Selamlar,

Tekrardan başlık açmakansa buradan sorayım dedim: Bu başlık altında eklediğim dosyalarda checkbox'lar bulunmakta. Şimdi diyorum ki; sayfada bir buton daha olsun, tıklayınca checkbox'ları silsin. mümkün mü?

@Sattar

Sorunuzu bu konudan değil de başka bir konu açarak sorarsanız yardım edecek birileri çıkar.

Kolay gelsin.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Selamlar,

Tekrardan başlık açmakansa buradan sorayım dedim: Bu başlık altında eklediğim dosyalarda checkbox'lar bulunmakta. Şimdi diyorum ki; sayfada bir buton daha olsun, tıklayınca checkbox'ları silsin. mümkün mü?
Kolay gelsin.
Merhabalar;

Dediğiniz şey elbette mümkün.makro kaydet yoluyla çok rahat ta yapabilirsiniz.Ama checkbox'lar size lazım da olacak bu durumda bir de tekrar kullanılır hale gelmeleri sorununuz olacak sanırım.İşte bu noktada checkbox'ları kaldırma ihtiyacınız eğer sayfayı yazdırdığınızda yazıcıda görünmesinden kaynaklanıyorsa properties'lerinden PrintObject özelliklerini False yapmanızı öneririm.Böylece sürekli sayfanızda olur işlerini görürler ama çıktı aldığınızda da görünmezler.Tabi eğer öngördüğüm gibi sorununuz buysa;)

Excel Vers. ve Dili
Office 2003-Türkçe
İlginiz için teşekkür ederim ama "silmekten" kastım aslında checkbox'ların temizlenmesi. Yani ilk hallerine dönmeleri. Ben bir şeyler yapmaya çalıştım ama ne yazık ki hep hata verdi ben de yine buraya danışmaya karar verdim :)

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
İlginiz için teşekkür ederim ama "silmekten" kastım aslında checkbox'ların temizlenmesi. Yani ilk hallerine dönmeleri. Ben bir şeyler yapmaya çalıştım ama ne yazık ki hep hata verdi ben de yine buraya danışmaya karar verdim :)
Merhaba,
Aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.
Kod:
Sub Sil()
    For i = 1 To ActiveSheet.OLEObjects.Count - 1
        Set chk = ActiveSheet.OLEObjects(i)
        If Left(chk.Name, 8) = "CheckBox" Then
        chk.Object.Value = False
        End If
    Next
End Sub

Excel Vers. ve Dili
2007 TR
Acil Yardim

Merhaba arkadaşlar.

Ekte gönderdiğim tabloda iki adet FİŞ HAREKETLERİ ve SONUÇ adında iki adet sayfa bulunmaktadır. FİŞ HAREKETLERİ tablosunda yer alan hareketleri SONUÇ tablosu başlığında HESAP KODU alanına FİŞ HAREKETLERİ tablosunda bulunan hareketlere ait (E) kolonunda yer alan Hesap kodlarından herhangi birini yazmam halinde bu hesap koduna ait hareketlerin SONUÇ sayfasına düzenli olarak gelmesini istiyorum. Yardımcı olmanızı istirham ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar