• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

CheckBox'ı karışık onaylarken yan hücrelerine sıralı numaralandırma

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Sevgili arkadaşlar exel'de yeni sayılırım, bana bir konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sütundaki hücrelerde yazan 100 adet ürün kodu için 100 CheckBox var. Bu mevcut 100 ürün kodu içerisinden karışık olarak sıralama yapmam gerekiyor, haliyle CheckBox'ı karışık işaretlemem gerekiyor ve sıralayabilmem içinde CheckBox'ı karışık işaretlerken yan hücrelerine karışık olarak 1, 2, 3, 4, 5...... şeklinde yazması gerekiyorki bende sıralamayı yapabileyim. Diyelimki ürün kodları (A1) hücresinden başlıyor (A100) hücresinde bitiyor, bende (A5) hücresinde bulunan ürün kodu için checkbox'ı işaretledim (yani 1 demiş oldum). Sonra gittim (A62)'yi işaretledim (2 demiş oldum), sonra (A15)'i işaretledim (3 demiş oldum).......................................

Meyvelere göre ürün sıralaması yapmam gerekiyor ve yaklaşık 9 tane kategori, 120 tane ürün, 80 tane meyve-sebze var. Ve benim bunları kullanıma uygunluğa göre sıralama yapmam gerekiyor.

Örnek dosya ektedir, ilgilenen yardım eden olursa çok memnun olurum ve beni büyük bir dertten kurtarmış olur.

Sevgiler Saygılar, herkese başarılar..

Ekli dosyalar

Lütfen bi yardım ediniz, yardımınıza çok ihtiyacım var. :(

Geri