• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

checkbox veri süzme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bydogannn67

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
merhabalar,

ekte yer alan çalışmada şirket personelinin raporlarını kaydettiğim form bulunmaktadır

istediğim formun solunda bulunan checkbox 'ta işaretli tarihi seçtiğimde rapor sayfasındaki c sütünündaki tarihi baz alarak sadece seçtiğim aydaki verileri göstersin

Ekli dosyalar

Dosyanıza uyarlayın.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
hocam süpersiniz allah razı olsun :) emeğiniz çok büyük sağolun

Son düzenleme:
Rica ederim. CheckBox sorun yaratır diye OptionButton ile yaptım. Güle güle kullanın.

hocam sayfada veya kodlarda belli bir şart varmı elimdeki verileri yapıştırdığımda hata alıyorum kendım tek tek manuel yazıyorum bu seferde ay bazında seçemiyorum

Aldığınız hata nedir.

( run-time error '6' : overflow ) diye hata veriyo hocam hücre biçimini metin - tarih - genel olarak denedim yinede olmadı

Bende hata vermiyor. Yeni veri girince nedense bulmuyor. Onu araştırıyorum. Galiba gözden kaçırdığımız bir yer var. Çözüm bulunca yazarım. Bu arada diğer arkadaşlarda belki çözüm üretebilirler.
#5 nolu mesajdaki dosyada değişiklik yapıldı lixtbox ve listview örneklidir.

Son düzenleme:
valla hocam bide listview 'li yapmışınız müthiş olmuş çok tesekkürler :)

yaw hocam bu yine hata veriyo yaptığınız listview' i export file ile masaüstüne kaydediyorum import file ile kendi excelime atıyorum çalıştır diyorum compile error user-defined type not defined diye hata veriyo sizin sayfayı benım sayfaya kopyalıyorum yıne hata veriyo sizin excelde listview çalışıyo benımkınde calışmıyo nerde yanlış yapmış olabilirim

Resimdeki adımları takip ederek kontroledin bakalım sorun varmı. 2010 kullanmadığım için bir şey diyemiyeceğim.

Ekli dosyalar

• Referans.JPG
    Referans.JPG
    351.1 KB · Görüntüleme: 11
Office 2016 TR kullanıyorum, sorun yaşamıyorum.

Emek ve katkılarınız için teşekkürler.

additional controls ' te ekli değilmis listview hocam ekleyınce çalıştı tesekkurler

hocam aylarda sorun var yine hem listview'de hemde listbox' ta süzme işlemi yapamıyo

#5 nolu mesajdaki dosyada değişiklik yapıldı listview örneğini deneyiniz.

hocam tsker emeğinize sağlık fakat bu calışmaya ekle- değiştir-sil butonu ekledım sıl ile eklenın kodlarını yapabıldım ama değiştirde yapamadım yardımcı olabılırmısınız

Değiştir için Listview li userforma ekleyip deneyiniz.
Kod:
Private Sub CommandButton108_Click()
If ListView1.ListItems.Count = 0 Then Exit Sub
 With Sheets("RAPOR")
  x = ListView1.SelectedItem.Index + 1
 For i = 2 To 10
 .Cells(x, i - 1) = Controls("TextBox" & i)
Next
End With

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri