• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

CheckBox ve Button

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ileri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excell 2003 2000 2007
Arkadaşlar
chexkbox a tıklandıgında belli bir hücre secilip bide buttona tıklandıgında o secilen yer yazdırılması mümkünmü acaba .
Konuyu biras acayım isterseniz.
ben bir levha basarken 1. yılı yazdırdıktan sonra 2.yılı ayzdırılıcagı zamanda birdaha farklı levha yerine aynı lwvha üzerine yazırmak istiyorum onun içinde 3 tane farklı checkbox a farklı hücreler yapıp buttona tıkladıgın o secili alan çıktı olabilirmi caba... Şimdiden Teşekkür Ederim Yardımlarınız İçin...
Eğer sizinde Farklı Bir Önerini varsa Önerilerinizi Bekliyorum nolur Yardımcı Olunuz...
Örnektede Belirttim. Örnek Sonradan Eklenmiştir Kusura bakmayınız.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,
bir örnek dosya ekleyip üzernde yapmak istedikleriniz açıklarsanız, inanın daha çabuk yanıt alırsınız, selamlar.

Örnek xls eklendi.

Tamam Şimdi Ekliyorum Örnekte Belli Etiğim Gibi Bir çalışmam var hazır bir levha üstüne basılıyor bu bilgiler sadece karaler çıktı alınıcak inş yardımcı olursunuz şimdiden çok teşekkür ederim .

Ekli dosyalar

Dosyanız ektedir.:cool:
Kod:
Private Sub CheckBox1_Click()
Range("A39:A58").EntireRow.Hidden = False
Call gizle
End Sub
Sub gizle()
If CheckBox1.Value = False Then Range("A39:A45").EntireRow.Hidden = True
If CheckBox2.Value = False Then Range("A46:A52").EntireRow.Hidden = True
If CheckBox3.Value = False Then Range("A53:A58").EntireRow.Hidden = True

End Sub

Private Sub CheckBox2_Click()
Call gizle
End Sub

Private Sub CheckBox3_Click()
Call gizle
End Sub

Private Sub CommandButton1_Click()
ActiveSheet.PrintOut
End Sub

Ekli dosyalar

Yardım.satır gizlenince sorun var.

Yanlız Şimdde Söyle Bir sorunun var Kusura Bakmayınız Ben Öğrenciyim Sİzin Yaptıgınız Sistem Süper Ama Çıktı Alırken Otomatikman 1 yıl gizlenince levhada küçülüyor.
bunun sayesindende levhada 1.yıl 2. yıl 3.yıl olan bölümede otomatikman 2.yıl geliyor 1.yıla 2.yılada 3.yıl bunu nasıl çözebilrim :s
Genede Yardımlarınız İçin Teşekkürler...

Yanlız Şimdde Söyle Bir sorunun var Kusura Bakmayınız Ben Öğrenciyim Sİzin Yaptıgınız Sistem Süper Ama Çıktı Alırken Otomatikman 1 yıl gizlenince levhada küçülüyor.
bunun sayesindende levhada 1.yıl 2. yıl 3.yıl olan bölümede otomatikman 2.yıl geliyor 1.yıla 2.yılada 3.yıl bunu nasıl çözebilrim :s
Genede Yardımlarınız İçin Teşekkürler...
Ne istediğinizi anlamadım.:cool:

Bakan Sizin yaptıgınız sistem Hoşuma Gitti ama Orda Yıl 1 in oldugu alanı Gizliyorya O sırada çıktı Alınında 2.yıl 1. yılın alanına geliyor acaba daha başka bir çözüm varmıdır.
ya Ben Tam anlatamadım Kusura bakmayınız.

Bakan Sizin yaptıgınız sistem Hoşuma Gitti ama Orda Yıl 1 in oldugu alanı Gizliyorya O sırada çıktı Alınında 2.yıl 1. yılın alanına geliyor acaba daha başka bir çözüm varmıdır.
ya Ben Tam anlatamadım Kusura bakmayınız.
Birde bu yoladığımı deneyin.:cool:

Ekli dosyalar

Çok Teşekkür Ederim Tam İstediğim Gibi Olmus Çok Sağol'un Bunu Nıasl yaptıgınız Hakkında Az Bilgi Verebilirmisniz Kod u Da Verebilirmisniz. Çok Teşekkür Ederim.
Kolay Gelsin Bide Size Bir sorum Olucak Excel i kod Bölümünü Öğrenmek İçin Halk Eğitim MErkezleri Yeterlimi Yada İş Görürümü. Bu konu Hakkında Yardımcı Olurmusunuz. ??

Çok TEşekkür eDerim verdiğiniz örnek tam istediğim gibi olmus yanlız kod ve bu örnegi azcık bana açıklarmınız acaba.

Çok TEşekkür eDerim verdiğiniz örnek tam istediğim gibi olmus yanlız kod ve bu örnegi azcık bana açıklarmınız acaba. Bide. Halk Eğitimde Merkezleri Excel için Yaralı bilgiler Veriyorlarmı İşe Yararmı acaba .. Şimdiden teşekkür ederim İyi Çalışmalar.

Çok TEşekkür eDerim verdiğiniz örnek tam istediğim gibi olmus yanlız kod ve bu örnegi azcık bana açıklarmınız acaba. Bide. Halk Eğitimde Merkezleri Excel için Yaralı bilgiler Veriyorlarmı İşe Yararmı acaba .. Şimdiden teşekkür ederim İyi Çalışmalar.
Dosyanızda ilgili hücrelere koşullu biçimlendirme uyguladım.
İsterseniz bu konuyu sitede arama yapabilirsiniz.
Öm den isteğiniz üzerine dosayayı güncelledim.Yılıda gizleyip gösteriyor şimdi.
Dosyanız ektedir.

Ekli dosyalar

Geri