• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

checkbox ile seçme

Excel Vers. ve Dili
office 2010
değerli üstatlarım okulda bazı işlerimi çok kolaylaştıracak sizler için basit bir yardım isteğim var.sayfa1 de personel bilgilerinin olduğu tablo var.burada checkbox kutularıyla seçim yaparak seçime göre liste almak istiyorum.ama yapamadım.bir el atarsanız çok sevinirim.detaylı açıklamayı örnekte anlattım.şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

yapılamayacak kadar zor mu yoksa yapılmaya değmez mi hiç olumlu yada olumsuz cevap yazan olmamış.inşallah sesimi duyan olur

Sayfaya form düğmesi ekledim düğmeye tıklayınca userform açılıyor.

Pempe açılan kiste kutusundan rapor sayfasını seçiyorsunuz sonra satır ve sütun seçenek düğmelerini buradan işaretleyip verileri sayfaya aktar düğmesine tıklıyorsunuz.
Rapor sayfasına aktarılan verileri imza sayfasına formüllerle getirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

abi sen ne yaptın ya.çok detaylı ve emek harcanmış bir çalışma olmuş.eline sağlık.benim gibi acemiye biraz karışık geldi.şu an okuldayım.akşam evde biraz kurcalayıp takıldığım yerleri bildiririm.çoook teşekkürler.

halit usta daha önce kendi yaptığım örneğe uygulayamadım.yardım edebilirmisin acaba örneğim ekte.userform1 var.mevcut forma buton ekleyerek senin örnek açılsın her iki form da veriyi benim sayfa1 den alsın istiyorum.ama bir türlü yapamadım.belki benim programdan yararlanmak isteyenler de olabilir.görselliği fena değil sanırsam

Ekli dosyalar

halit usta daha önce kendi yaptığım örneğe uygulayamadım.yardım edebilirmisin acaba örneğim ekte.userform1 var.mevcut forma buton ekleyerek senin örnek açılsın her iki form da veriyi benim sayfa1 den alsın istiyorum.ama bir türlü yapamadım.belki benim programdan yararlanmak isteyenler de olabilir.görselliği fena değil sanırsam

Böyle bir şeymi olacaktı

Ekli dosyalar

ustam eline koluna sağlık istediğim tam da buydu.yalnız win 7 de ekte 1. resimde ki hatayı veriyor.tamam deyince 2.resimdeki kod bölümü çıkıyor.windows xp modda herhangi bir hata vermiyor.her iki yerdede office 2010 kurulu.sorun nerde acaba.

Ekli dosyalar

ustam eline koluna sağlık istediğim tam da buydu.yalnız win 7 de ekte 1. resimde ki hatayı veriyor.tamam deyince 2.resimdeki kod bölümü çıkıyor.windows xp modda herhangi bir hata vermiyor.her iki yerdede office 2010 kurulu.sorun nerde acaba.

Profilinizde ofis 2003 kullandığınız yazıyor.
ofis 2010 da bu kodlar çalışmaz aşağıdaki linklere bir bakın.

http://www.excel.web.tr/f48/2010-excel-makro-function-hatasy-t118374.html
http://www.excel.web.tr/f48/32-bit-ve-64-bit-t117932.html
http://www.excel.web.tr/f48/64-bit-systems-uyarysy-t106655.html

bunu eklemeniz gerekiyor (PtrSafe)

kodların bu bölümüne

Kod:
Private Declare Function

kırmızı yazılan yeri eklemeniz gerekiyor.

Kod:
Private Declare [COLOR=red]PtrSafe[/COLOR] Function

halit3 ustam çok teşekkür ederim.harcadığın zaman verdiğin emek için

halit hocam office 2010 versiyonuna uyarlayamadım.bir zahmet bakıversen.biliyorum çok oldum ama.uğraştım olmadı

olmadı maalesef yine aynı hatayı verdi

Dosyayı önce aç sonrada 2010 formatında farklı kayıt et ve farklı kayıt ettiğin dosyayı aç eğer hata verirse hata aldığın ekran görüntüsünü ekle.

Merhaba,
Sayın Halit3 özellikle takvime bayıldım,ellerinize sağlık.

Teşekkürler

Ben bu takvim userformu genelde kullandığım dosyaların tamamında ve buraya eklediğim bütün dosyalarda var.

daha office 2010 a kayıt yapamadan hata veriyor.hataların resimleri ekte

Ben 2007 formatına çevirdim dosya ekte

Ayrıca yukarıdaki verdiğim linke de bir bakın sizin sorununuzla aynı gibi gözüküyor.

Ekli dosyalar

14 nolu mesajımdaki linkdeki 1 nolu mesajdaki dosyayı indir.Aç bir dene aynı hatayı alacakmısınız.
İlgili linkdeki 23 ve 25 nolu mesajları oku

tamam şimdi sorunsuz çalıştı.Allah razı olsun.hayırlı çalışmalar

Geri