DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba,
Forumun temeli gönüllük esasına dayanır...
Her soruya cevap vereceğiz diye bir kuralımız yok. Buradaki asıl amacımız sizleri öğrenmeye teşvik etmektir.
Bazı üyelerimiz paket program talep eder gibi tüm taleplerini dile getirip kenara çekiliyor. Bu durum forumdaki birçok kişiye itici geliyor.
Dikkat ederseniz forumda 1 milyonun üzerinde mesaj yazılmış. Cevap aradığınız konuda birçok başlık olabilir. Araştırma yaparak çalışmalarınızı kendinizin tamamlamanızı bekleriz. Takıldığınız yerleri foruma sormanız daha uygun olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 249125
![]()
[/ALINTI]
Korhan bey veya değerli admin merhaba,
kimsenin konu hakkında ömüğünü sıkmadım. Yardımcı olmaları hakkında ne yapmam gerekiyor demek istedim.
Önerilerinize ilişkin olarak; zaten formlara baktım istediğim şekilde program bulamadım. iletilerime cevap veren arkadaşlara gönülden teşekkürlerimi iletirim.
Sizlere derdimi anlatamadım herhalde, bu siteyi admin olarak görebileceğinizi düşünüyorum. Daha önceleri cevabını istediğim konularda gayet güzel cevaplar almıştım ve sorunlarım çözülmüştü.
Siz verilen cevaplara olumlu/olumsuz döndükten sonra atarlansanız daha iyi olmazmı?
vardiya
3 kişilik personel ile 2'li vardiya oluşturmak için yardım edebilir misiniz? 07.00-15.00 / 15.00 - 23.00 şeklinde...excel.web.tr
Abiciğim ben bu siteyi yıllardır kullanıyorum, bunula ilgili bir sıkıntım zaten yok, siz durumu yanlış anlamışsınız. Daha önceki tüm sorularımın cevabını gayet güzel bir şekilde aldım. Son vardiya nöbeti konusunda bir türlü alamadım. Kusura bakmayın ne diyeyim.Sayın kutu33 ;
bu forum tamamen gönüllülük esasına göre işliyor. Sizin sorduğunuz ve cevap aldığınız bir sürü konu oldu. Hatta içerisinde benim arşive aldıklarım bile var. Yani sizin bir çok sorunuza cevap verildi. Burada bir ekip siz soru sorun cevap verelim diye beklemiyor. Maaşlı kişiler yok açıkçası..
Ama şöyle bir durum da var. Sorulan sorunun işlemi çok uzun zaman gerekiyor. Burada cevap veren kişilerin büyük kesimi çalışan insanlar. Fırsat buldukça burada yardımcı olunuyor .Veya soru soruluyor örnek tablo bile yok. Bazıları örnek tabloyu koyuyor kendi anladığı dilden yazıyor. Bir kaç defa okuyorum anlayamıyorum.
Nezaket ve şeffaflık içerisinde sorulan bir çok soruya cevap verilmiştir. Bazı sorular vardır uzmanlık gerekiyordur karşlığında ücret talep edilebilir bu da normaldir. Daha önce bir soru sormuştum üstatlardan birisi yardım etti ve onun adına mehmetçik vakfına yardım etmiştim. Kaç kişi yapıyor bunu. Soru soruluyor cevap verilmiş bir teşekkürü bile etmeyen kişiler var..
Neden Admin'e özelden vs... yazmadınızda buraya konu açtınız?Açılan konulara cevap verilmemektedir. Değerli admin bu konuda ne yapmamız gerekiyor?
Merhaba, kusura bakmayın inanın sorumlunun (admin) kim olduğunu bilmediğim için keşke öyle yazsaydım. bir de site ingilizce görünüyor ben de pek anlamıyorum.Neden Admin'e özelden vs... yazmadınızda buraya konu açtınız?
Bende dayanamadım yazmak istedim
Bencede insanlar hazırol da bekleyipte konu açılsada cevap yazsam diye beklemiyor.Milletin işi var gücü var denk gelen ve çözebilen zaten cevap yazar üstad.
Harici linke atın birde ben bakayım istiyorsanız.Merhaba, kusura bakmayın inanın sorumlunun (admin) kim olduğunu bilmediğim için keşke öyle yazsaydım. bir de site ingilizce görünüyor ben de pek anlamıyorum.
tabiki hazır olda beklesinler demiyorum. eskissi gibi cevap oranı düşük geldi bana, yapacak bişey yok artık manuel çözüm bulacağız. yukarıda attım yine bakan olmadı.
Forum yöneticilerine ana sayfada bulunan "Online Yöneticiler" yazısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.Merhaba, kusura bakmayın inanın sorumlunun (admin) kim olduğunu bilmediğim için keşke öyle yazsaydım. bir de site ingilizce görünüyor ben de pek anlamıyorum.![]()
Yardımcı olursanız memnun olurum, şimdiden teşekkürler.Harici linke atın birde ben bakayım istiyorsanız.
Yanılmıyorsam önceden yazmıştım Altın üye olmadığımı.Yardımcı olursanız memnun olurum, şimdiden teşekkürler.