• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

çeteleme tablosu

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhaba ; 19 çalışanın yaklaşık 20 ayrı yerde çalışması oluyor, parça başı üretim yapıldığı için yani her gidilen yerde aynı verim alınmıyor.Eşit görevlendirme yapabilmem için nasıl bir tablo oluşturmalıyım? Örneğin a ilçesine bu 19 kişi 1 er kere gitmeden aynı kişi gitmemeli. Umarım düzgün aktarabil mişimdir.Teşekkürler
Ek olarak bir format koymadım, verimli bir veri elde ettiğim bir çalışma dosyam olmadı.Görüşlerinize ihtiyacım var.

Merhaba,
Sorularınızı, örnek dosya ile desteklerseniz daha iyi netice alırsınız.
Yine de ekte basit bir çalışma yaptım. umarım size bir fikir verir.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim, ekte oluşturduğum bir tablo var açıklama ekleyerek ifade etmeye çalıştım.Yardımlarınız için sağolun.

Ekli dosyalar

Merhaba
İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir.

Son düzenleme:
Farklı Bir Örnek

Son düzenleme:
Verdiğiniz emek için çok teşekkür ederim , geliştirmek için açıklama kısmına görüşlerimi ekledim, incelerseniz çok sevinirim.

Ekli dosyalar

Farklı Bir Örnek Göndermiştim
O Örneği İnceleyebildinizmi.

Bu örneğiniz için gerçekten teşekkürler , açıklama ekleyerek görüş bildirdim.Sizde incelerseniz tekrar çok sevinirin.

Ekli dosyalar

Her Gün için Bir Sayfa Yapsak Sizce Uygunmu Acaba

Merhaba
İyi Çalışmalar
Umarım İstediğiniz
Gibi Olmuştur.

Son düzenleme:
Merhaba , ben sizin tablonuz üzerinden bir format oluşturdum , g 3 e açıklama ekledim, incelerseniz çok sevirim.Çok emek verdiniz gerçekten çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba
İyi Çalışmalar
Ekli Dosyayı İncelermisiniz

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim , çok katkı ve emeğiniz oldu.Ellerinize sağlık.Bir konuda daha yardımınıza ihtiyacım olcak, ekteki tabloda data sayfasına yazdığım veriler asıl veri işlediğim günlere ait sayfalarda çalışmıyor, inceleye bilir misiniz?
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba
İyi Çalışmalar
Ekli Dosyayı Denermisiniz.

Son düzenleme:
Merhaba ; tanımlama tüm sayfalarda (pzt-pazar) a ve q sutünları arasındaki tüm hücreler için yapılabilir mi? Data sayfasında tüm yazdıklarım için genel bir sıralama yapmıştım.
Teşekkürler.

hücrelere tanımlama

Ekte örnek dosya mevcut , data tablosunda yazdığım listeden asıl listeyi oluştururken kolaylık olması amacıyla örneğin 1.sıraya tanımladığım ali kaya ise günleri yazdığım sayfalarda hücreye 1 yazdığımda ali kaya çıkmasını istiyorum.Tüm haftayı işlerken çok zaman kaybı yaşıyorum.
İncelerseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba
İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir
Umarım İStediğiniz Gibidir.

Son düzenleme:
15.04.2013 PZT
Veya Başka Bir Sayfanın
Sayfa İsimini Sağ Tıklayalım-Kod Görüntüleyi Tıklayalım
Kodlar Görünüyor
Veya Alt + F11
Bu KOdları Kopyalıyalım
Yeni Sayfanın Kod Bölümüne Yapıştıralım
Her Yeni Sayfa İçin Bunu Yapalım
Her Sayfada Kodlar Çalışır Duruma Gelecektir.

hücrelere tanımlama

Elinize sağlık , sarı ile işaretlerdiğim tüm alanlarda tanımlamanın çıkması mümkün mü? Tabloda 3 grup çalışma alanı var , hepsinde tablosundan ad-soyad sutununda olduğu gibi veri almasını istiyorum.
Teşekkürler.

Ekli dosyalar

A-G-I
Sutunlarında ÇAlışır
Ekli Dosyayı İncelermisiniz.

Son düzenleme:
Geri