Cep telefonu rehber yedeğini excele alma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
Sayın uzmanlarım,

Bluetooth ile bir cep telefonunun içindeki tüm numaraları bilgisayara (.vcf dosyaları şeklinde) yedeklemek mümkün.

Oluşan tüm vcf dosyaları da, bazı programlar ile excel dosyası haline getirilebiliyor. İnternette bununla ilgili çok ücretsiz program ve dosya var. örnek (ahsensoftun ceprehber.zip)

Fakat bu programlar ya bu vcf dosyalarını, tek tek excel dosyası haline dönüştürüyor, ya da eksik bilgilerle dönüştürüyor. (Örnek ABC Amber Vcard Converter) (isim kısımları çıkmıyor. Dolayısı ile hiç bir işe yaramıyor) (örnek vcftoxls.zip

Yüzlerce vcf dosyasını , bir excel dosyasına altalta atabilmek için bir makro oluşturulabilir mi veya bildiğiniz başka bir program var mı?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
Değerli mancubus, bu dosyayı denemiştim. Bu dosya, vcf dosyalarını, tek tek ekcel dosyası olarak oluşturuyor.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
İlginiz için teşekkürler değerli arkadaşım

Excel Vers. ve Dili
Libre Office Türkçe
Merhaba.

http://sourceforge.net/projects/vcf-to-xls/

sitesinden indirdiğim makro programıyla oluşturduğum "Kitap1" dosyasında kırmızıyla boyadığım hatayı görüyorum.

Bu hususta bana yardımcı olabilir misiniz?

İyi günler.

NOT: "Kitap1" dosyası ekte yer almaktadır.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
İngilizce
Ne yapmak istediğini anlamadım ama
bende exceldeki kayıtlı telefonları, android - iPhone telefonlara yada gmail e aktaran kendi yaptığım bir program var. Bana ademvarol0808@hotmail.com adresinden ulaşırsanız yardımcı olabilirim. Ücretsiz.