• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çek Ayırma Sistemi

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Plus Türkçe
Excell Web ailesine selamlar..

Bütün Çeklerin yazıldığı bir excell dosyam var ancak..Buradaki TL Çeklerin satırını ayrı sayfaya $ çeklerinkinide ayrı sayfaya bir kopyasını koymak istiyorum..ayrıca bankaya görede ayrı sayfalarda görmek istiyorum..örnek dosyada her sayfaya 1 adet çek koydum.Böylece Güzel Bir Çek ayırma sistemi olmuş olacak..Herkese faydalı olması dileğiyle..

Şimdiden Teşekkürler..

Ekli dosyalar

Merhaba,

ana sayfa dışındaki sayfalar bu kadar mı? yani yarın EURO çek geldiğinde EURO çekler sayfası oluşturulacak mı? veya Yapı Kredi bankasına ait çek geldiğinde Yapı kredi bankası için sayfa açılacak mı?

euro çekimiz yok. bankalarımızda bunlar hocam..bide bize çek gelmiyor hep veriyoruz :)..

Ekli dosyayı inceleyiniz.
"ÖRNEK" isimli sayfayı silmeyiniz.
"TÜM ÇEKLER" sayfasında H ve I sütunları gizlenmiştir.
Resim butonunlarına basarak dosyanızı çalıştırabilirsiniz.
"TÜM ÇEKLER" sayfanızda yeni veriler girildikten sonra da AKTARMA için butona basarak, sayfaları oluşturabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Harika Olmuş Hocam..Tebrik ederim..Güzel Bir Çek Sistemi oldu..Allah razı olsun..

Hocam Bugünün Tarihi ve gerisindekilerinin satırının üzerini misal gri dolgu rengi ilede işaretleme otomatik yapabilirmi ? 1 gün evvelden ödeme yapıyoruzda..

Dosyanız eklidir.
Koşullu biçimlendirme yapılmıştır.Bugün ve önceki günler GRİ dolguludur.

Ekli dosyalar

Hocam bir sorun buldum araya çek ekleyince sayfalara ayırmıyor. ve hata veriyor..araya çek ekleyemezmiyim ?

Yeni Dosyanızda (Eklidir) Macro ile H sütunu da otomatik olarak halledilmiştir.
İnceleyiniz.

Ekli dosyalar

eyw hocam civa gibi esnek oldu ..Ellerinize sağlık..

Hocam Çek olayında iptal edilen çekler var..onlarıda ödenmiş olarak gri yapıyor bunun önüne geçemezmiyiz ? ..örneğin j sütununa iptal kelimesi yazılanları kırmızı dolgu ile arkasını boyasın..böylece çeklerin iptal edildiğini daha rahat anlamış olurum..

Hocam birde Şöyle bir ekstra buton yapılabilinirmi ?..misal ben ocak ayındaki $ veya TL çek ve senetleri görmek istiyorum diyelim...yani ben ayı ve Döviz Çeşidini seçtiğimde iptal olanlar hariç bana göstersin gibi..ama aynı sayfada filtrele butonuna basıldığında anında filtrelesin..filtreledikten sonrada alta filtrelenmişlerin meblağının toplamını yazsın..Eğer mümkünse Filtrelenenler TL ise onu $ cinsindende ekstradan yazsın..(M4 hücresindeki $ kuru vasıtasıyla)

Böylece Çok daha işlevli bir Çek Sistemi geliştirmiş olacağız diye düşünüyorum..Dosya Ektedir..

Saygılarımla..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri