• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Cari Ve tahsilatlar

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
merhaba
Üstadlar uzun zamandır bizi zorlayan bir tablomuz var ve biz bu tabloda artık verileri otomatik düşürüp kontrol edebileğimiz bir sistemi olsun istiyoruz siz saygıdeger hocalarımıza bu konuda danısmak ıstedık.

Detaylı olarak içeriğinde var fakat kısa olarak birde burada anlatayım:
Bir musterinin acıkhesabı yada hesapları var hergun yada bır kac gunde bır alınan tahsılatları oluyor ve bız bu tahsilatları musterının fatruralarında tek tek dusuyoruz kımı zaman bu tahsılatlar parça halınde gelebılmektedır ve bu nedenlede tahsilat düşme sayısı artıyor ve ekte görüldüğü üzere 1. ci tahsilat 2.ci tahsilat diye gidiyor fakat biz dört tahsilat kutusu yapıyoruz eger tahsılatlar fazla gelırse bır atlttakı faturasından düşüyoruz bu işlemi yapacak makro yada förmül yada sistemi nasıl oluşturabiliriz.

Saygılarımla

Ekli dosyalar

Konu Hakkında Destek ve Yardımlarınızı Beklıyorum

Saygılarımla

Ustdlar Konu hakkında Yardımlarınızı rica ediyorum user form makro formul nasıl bır yol ızlenmelı bu tablodan nasıl verı akısı yapılmalı u konuda yardımlarınız..

Siz Değerli Ustadlarıma günaydın Konuhakkında bir fikir beyanı olan olursa mutlaka önerilerinizi merak ediyorum
saygılarımla

Ustadlarım Konu hakkında Dönüşlerinizi beklemekteyim şimdiden saygılaırmla

Değerli ustadlarım Yeterli bilgi veremediysem konu hakkında daha detaylı anlatabılırım saygılarımla

Değerli Üstadlarım Hayırlı Hafta Sonları dilerim sizlerin ısıgında ilerlemek adına sizlerden gelecek fikirleri ümitle beklemekteyim

Saygılarımla

Merhaba,

Ben olsam müşteri hesaplarını ayrı sayfalarda tutardım. Bu şekilde tüm müşterilerin hesaplarını doğru şekilde kontrol edebilirsiniz.

Ya da sayfanızın yapısını değiştirin. Muhasebe mantığı (BORÇ-ALACAK) ile kayıt işleyin. Borç kayıtlarınızı bir sütuna işleyin. Alacak kayıtlarınızı da başka bir sütuna işleyin. Böylece hesaplama işlemlerini daha rahat yapabilirsiniz.

Korhan Hocam Tesekkur ederım fakat şöyle bir sorunumuz var biz vadesi geçen hesapları hangi faturalardan kaç gün geçmiş şeklinde görmek adına fatura fatura degerlendirmek adına boyle bir tabloda kullanıyoruz işte tum sorun burdan cıkıyor normalde sızın dedıgınız gıbı dogru olması gerek fakat fatura fatura vadesi geçmiş borçları görmemiz güçleşiyor musterılerımızın sayılarıda fazla exceldekı sheetler bunu karsılayamıyor 500 musterıyı bıle buluyor bu durum bazen daha fazla bu konuda yardımlarınız ne yonde olabılır.bize vadesi geçmiş borçları gösterecek fatura fatura gösterecek bir excel tablosuna bıle acıgım ama bulamıyorum

Geri