Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kodlama beni aştığı için yardımınızı bekliyorum.
Yüzlerce cari kartlardan istenilen Hücrelerdeki değerler "RAPORLAR" sayfasına belirtilen rapor halinde alınmasına ait kod gerekiyor. Dosyayı ekledim. Şimdiden teşekkür ederim..
Sayın MUYGUN
Elinize sağlık gerçekten de çok güzel olmuş. "ANA MENÜ sayfasında B sütunundaki sayfa isimleri baz alındı" yazmışsınız.
ANA MENÜ sayfasında cari kart aç butonu var. onunla ANA MENÜ deki isimlere göre kart açıyor. Yani silinen yada yeni açılan kartların ana referansı orada bu nedenle oradan almanız iyi olmuş.
Çok teşekkür ediyorum. Kolay gelsin..
Satın MUYGUN,
Bir ufak sıkıntı var. Yazdır dediğimde Yazdırma alanının tamamını yazdırıyor. Bir sürü boş sayfa çıkıyor.. şöyle yapsak;
Son satır ne ise mesela 123 satır oldu oraya kadar yazdırsa mümkünmüdür?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.