• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Cari İşletme Formundaki Sorun

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Arkadaşlarım merhabalar
Ekteki formu incelerseniz userform Ocak çalışma sayfasında ki Giriş formu açıldığında hücrelere kayıt işlemleri veya textbox lara veri alma da bi sorun yok ama aynı formu 2.3. ... aylarda açtığımızda ve kaydet dediğimizde hangi ayda olursak olalım illaki Ocak ayına kayıt işlemi yapıyor, bu sorunumu halletme yönünde bana yardımcı olarak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba,
Kodu tam olarak incelemedim ama aşağıda kırmızı ile belirttiğim satırı silerseniz sorun çözülür gibi görünüyor.
Kod:
Private Sub UserForm_Activate()
[COLOR="Red"]Sheets("OCAK").Select[/COLOR]

Dedem çok sağolasın ya eksik olma
bi sorun dan daha bahsetsem size işyerimdeki pc mde office 2003 var ve hiç bir sorun olmuyor formu açarken ama dizüstü pc mde ofiice 2010 var ve formu açarken Run time error 28 hata iletisi çıkıyor ikinci defa end dediğimde form açılıyor, zannımca textboxlara veri aldırma işlemlerim çok sayıda olmasından kaynaklansa gerek yanılıyor da olabilirim nasıl çözüm bulabilirim.

Merhaba,
2010 kullanmadığım için net birşey söyleyemem.
End yerine Debug yaparak, sorunun hangi satırda olduğunu bulup ona göre yorum yapmak lazım.
Zannettiğiniz gibi, textboxlara veri aldırma işlemlerim çok sayıda olmasından kaynaklandığını düşünmüyorum.

Sağolasın Dede ilgine alakana dediğiniz gibi ben biraz daha araştırma yapayım sadece Activate olayı içerisinde ki Select satırını farkederek o bağlamdaki problemi çözmeniz bile kafi geldi herşey gönlünzce olsun.

Geri