• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Cari hesap takip

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cemshan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Office 365
Syn Arkadsaslarim
Daha önce yine sitenizden, elde ettiğim güzel bir çalişma sayfasinda "kendimce'' bazı değişiklikler yaptim .. Şimdi sizlerden ricam örnek dosyasinda belirttiğim sorunumun çözülmesinde bana yardımcı olmanız İlgilenip zaman ayiran tüm arkadaslarıma şimdiden çok teşekür ederim

Ekli dosyalar

Syn Arkadsaslarim
Daha önce yine sitenizden, elde ettiğim güzel bir çalişma sayfasinda "kendimce'' bazı değişiklikler yaptim .. Şimdi sizlerden ricam örnek dosyasinda belirttiğim sorunumun çözülmesinde bana yardımcı olmanız İlgilenip zaman ayiran tüm arkadaslarıma şimdiden çok teşekür ederim

eki inceleyiniz

Ekli dosyalar

ihsan bey ellerinize sağlık çok teşekür ederim

ihsan bey gercekten cok güzel bir calısma olmus fakat tamamen acami olan biri olarak firma isimlerinde nasıl değişiklik yapacaği anlatabilirmisiniz

ihsan bey gercekten cok güzel bir calısma olmus fakat tamamen acami olan biri olarak firma isimlerinde nasıl değişiklik yapacaği anlatabilirmisiniz

merhaba
B2 hücresine yazdığınızda o şirketin bilgilerini getirir.
yada B2 hücrelerine
Kod:
=PARÇAAL(HÜCRE("FILENAME";A1);BUL("]";HÜCRE("FILENAME";A1))+1;255)
bu formülü yazın.
bu formül sekme adını hücreye almakta siz sekme adını şirket'in ismini yazın formül sekme adını otomatik B2 hücresine yazsın

Sayın İhsan Tank,
Forum kullanıcılarının sorunlarına yardımcı olduğunuz için sizi gönülden tebrik ediyorum. İyi ki varsınız..
Bravo :)

Merhabalar hocam ,Ben hamza, benim de bu konu ile bir istirhamim olacak,
cari ekstresi hakkinda, soyle bi sorunum var, 1ci say fada kasa giris cikislarim var 2 sayfamda bankaka girislerim ve ucun cu sayfada stok giris cikislarim var, ama sizin butablo sadece 1 sayfadan bilgileri aliyor cariye kasadaki, banka firma odemeleri yazmasi ve 3. sayfa malgirislerini extreye nasil dizebiliriz,
Simdiden tsekkurler,

yardım lütfen

arkadaşlar bu programı kendime göre düzenleyip kullanmak istiyorum ama bazı problemlerim var ve bunları anlatmaya çalıştım.yardımlarınızı bekliyorum.

A FİRMASINA 1000 LİRA GİRMİŞ 500 LİRA ÇIKMIŞ. A FİRMA SAYFASINDA BAKİYE KISMINDA 5500 LİRALIK BAKİYE GÖZÜKÜYOR.ASLINDA A FİRMASININ BAKİYESİ 500 LİRA BORÇ OLMAYACAKMI? BU DİĞER FİRMALAR İÇİNDE GEÇERLİ DEĞİLMİ? DİĞER FİRMALARDADA AYNI HATA VAR.

Ekli dosyalar

Burada şöyle bi ihtiyaç durumu olacak olsa.
A FİRMASINA YAPILAN ÖDEMELERİ BEN AYLAR OLARAK GÖRMEK İSTERSEM -OCAK ŞUBAT MART GİBİ NASIL Bİ FORMÜLDE EKLEME YAPMAK GEREK

ilave özellik

öncelikle emek veren arkadaşlara teşekkürler.

tablolara şöyle bir özellik ekleyebilir miyiz:
örneğin ilk sekmede firma adına göre filtrelediğimizde sadece o firmanın işlemlerinin bakiyesini görelim. (bkz ekli resim)

ya da 2. sekmede k.kartına göre filtrelediğimizde sadece kredi kartı işlemlerinin bakiyesini görelim.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    20.5 KB · Görüntüleme: 20
arkadaşlar bu programı kendime göre düzenleyip kullanmak istiyorum ama bazı problemlerim var ve bunları anlatmaya çalıştım.yardımlarınızı bekliyorum.

A FİRMASINA 1000 LİRA GİRMİŞ 500 LİRA ÇIKMIŞ. A FİRMA SAYFASINDA BAKİYE KISMINDA 5500 LİRALIK BAKİYE GÖZÜKÜYOR.ASLINDA A FİRMASININ BAKİYESİ 500 LİRA BORÇ OLMAYACAKMI? BU DİĞER FİRMALAR İÇİNDE GEÇERLİ DEĞİLMİ? DİĞER FİRMALARDADA AYNI HATA VAR.

sorun giderildi

Ekli dosyalar

cemshan hocam. hazırladığınız örnekte genel liste sayfasında c sütunundaki hücrelere aynı firmaya ait alt alta aynı evrak numaraları girildiğinde cari hesap saylarına toplayarak eklemesini nasıl yapabiliriz. ?

Geri