Cari hesap sayfaları oluşturma

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2007
Merhabalar;
-Müşteri Listesi sayfası A1,A2,A3 Hücresine değer yazınca aynı adla sayfa2 (A1) den itibaren tablo içeren sayfa oluşturma,
-B2 deki köprüyü sürükleince hücreyi arttırmadan sayfa sayısını 1 arttırma nasıl yapabilirim,
-İlğilenenlere şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

asi_kral

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Merhaba
Ne istediğinizi anlamadım.
Şu şekilde olsa A sütununa yazdığınıza göre sayfa oluştursak ve oradan seçtiğinize göre sayfa açsa daha iyi olmaz mı_?

Excel Vers. ve Dili
Merhaba
Ne istediğinizi anlamadım.
Şu şekilde olsa A sütununa yazdığınıza göre sayfa oluştursak ve oradan seçtiğinize göre sayfa açsa daha iyi olmaz mı_?
S.A.
olabilir denemek isterim,
ancak şimdi çıkmam gerekiyor buradan cevabınızı takip edeceğim.
Teşekkürler

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
S.A.
-Çok teşekkür ederim sayfa açma istediğim gibi olmuş
-(B2 deki köprüyü sürükleince hücreyi arttırmadan sayfa sayısını 1 arttırma nasıl yapabilirim,)
sorusunu ise gerek müşteri listesine gerekse ekstreye müşreri adının yanındaki hücreye koyacağım -köprü-buton veya başka bir yolla müşterinin sayfasına gitmek istiyorum
bu konu içinde cevabınızı bekliyorum.Teşekkürler.....

asi_kral

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Aleyküm Selam
Müşteri Listesi sayfasında Adı_Soyadından hangisini seçerseniz o sayfaya otomatik gider.
Ekstre Sayfasında Bakiye Sütununu ayarladım siz sayfa eklediğinizde o sayfadaki bilgiyi çekecek. Başka ne istediğinizi anlamadım.

Excel Vers. ve Dili
S.A.
asi_kral_1967
-Müşteri Listesi sayfasında Adı Soyadı hücresine değer girince satırdaki diğer hücrelere değer yazamadan açılan sayfaya gidiyor,
-Ekstre sayfasındanda Adı Soyadı hücresinin yanındaki hücreye -buton-köprü veya bezeri bir şey koyarak yine müşterinin sayfasına gitmek istiyorum. Teşekürler...

asi_kral

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
S.A.
asi_kral_1967
-Müşteri Listesi sayfasında Adı Soyadı hücresine değer girince satırdaki diğer hücrelere değer yazamadan açılan sayfaya gidiyor,
-Ekstre sayfasındanda Adı Soyadı hücresinin yanındaki hücreye -buton-köprü veya bezeri bir şey koyarak yine müşterinin sayfasına gitmek istiyorum. Teşekürler...
Aleyküm Selam
Bu sorunları halletim. En son F sütununa işlem yaptığınızda sayfayı açar. Ekstre sayfasına da tıkladığınızda o sayfaya gidecektir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Selamün Aleyküm
Teşekkür ederim.
Son şekliyle çok güzel olmuş. Kullandığım ticari proğramın yanında böyle bir excel çalımasına ihtiyacım vardı(yapabilirsem geliştirmeğe çalışacağım).Birazda excel merakı,fazla bilğim olamasada öğrenme merakı.
mail adresinizden size mesaj atmamda bir prolem varmı.

Kim bir Müslüman kardeşinin bir sıkıntısını giderirse, Allah ( C.C. ) 'de onun kıyamet sıkıntılarından bir sıkıntısını giderir.
Hz. Muhammed Mustafa ( S.A.V. ) ]
Hadisi Şerifinin sırrına mazhar olamanız duası ile Emeğinize tekrar teşekkür ederim...
S.A.

Son düzenleme:

asi_kral

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Selamün Aleyküm
Teşekkür ederim.
Son şekliyle çok güzel olmuş. Kullandığım ticari proğramın yanında böyle bir excel çalımasına ihtiyacım vardı(yapabilirsem geliştirmeğe çalışacağım).Birazda excel merakı,fazla bilğim olamasada öğrenme merakı.
mail adresinizden size mesaj atmamda bir prolem varmı.

Kim bir Müslüman kardeşinin bir sıkıntısını giderirse, Allah ( C.C. ) 'de onun kıyamet sıkıntılarından bir sıkıntısını giderir.
Hz. Muhammed Mustafa ( S.A.V. ) ]
Hadisi Şerifinin sırrına mazhar olamanız duası ile Emeğinize tekrar teşekkür ederim...
S.A.
Mail adresimden mail atmanızda bir problem yoktur. Msn adresim de mevcuttur ayrıca sitedeki özel mesaj bölümündende mesaj atabilirsiniz.
Kolay Gelsin.

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
elinize sağlık