• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

cari hesap kartı hk.

Excel Vers. ve Dili
Office 365 TR-64
Merhaba arkadaşlar,

Bir kaç çalışma yapmaya çalışıp yardım istedim lakin yanıtsız kaldılar. Ekteki çalışmam ile ilgili olarak yardımlarınızı rica ederim. Yapmam gereken sadece, yeni müşteri eklenmek istendiğinde bir buton yardımı ile yeni kart açmak, sayfa adını müşteri adı ile otomatik eşleştirmek ve İCMAL sayfasına tüm müşteri kartlarının belirttiğim verilerini listelemek.

kalın sağlıcakla,

Ekli dosyalar

Merhaba,

Bundan önceki sorularınıza da inceledim, birbirinin aynı olan tabloları neden farklı sayfalarda takip ediyorsunuz. Öncelikle veri girişini nasıl doğru yapabilirim onu araştırın, doğru bir veri sayfası yaparsanız,rapor sayfasını yapmak çok kolay olur. Bu dosya formatlarıyla devam ederseniz, forumdan cevap almanızda zor olur.

İnanın ne demek istediğinizi anlamış değilim. Ben her cari kartı ayrı tutmak istiyorum. İşimin gereği bu.

Yardımcı olacak birileri varmıdır?

makro konusunda zayıfım. sizin bu çalışmam ile ilgili bir çözümünüz var ise yapabilirmisiniz?

Merhaba,
Sn.Kuvari nin söyledikleri çok önemli.
Excelden veya adı ne olursa olsun herhangi bir proğram tasarımından azami seviyede faydalanmak için doğru tasarlanmış bir veri tabanına ve bu veri tabanına doğru kayıt yapacak kayıt form araçlarına ihtiyaç vardır.
Bununla ilgili işinizden anladığım kadarı ve az bilgim ile bir örnek yaptım, siz geliştirebilirsiniz.
Bu arada doğru Veritabanı tasarlama konusunun Formumuzdaki ustalar tarafından işlenmesine ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
Yani bir veri tabanı nasıl olmalı, hangi bilgileriden oluşmalı, parametre sayfasının önemi gibi gibi..
Selametle kalın.

Ekli dosyalar

İlginizden dolayı çok teşekkür ederim. kod yazma konusunda eksik olduğum için çalışmamı formüle dayalı yapmıştım. Akış olarak çalışmanız çok güzel ve de anlaşılır.
1-İcmal sayfasının da otomatik olarak rapor haline getirilmesi mümkünmüdür.
2-Tahsilat hareketlerinin ayrıca firma bazlı rapor edilmesi
3-Satışa hareketlerinin ayrıca firma bazlı rapor edilebilmesi
4-En önemli olan ise Satış hareketlerinin firma bazlı olarak alınması durumunda her ürün türünün toplamlarının raporun en altında gruplanarak toplanması

Saygılarımla,

merhaba,
Pivot table diğer bir adı özet tablo konusunu biraz araştırın.
Bu konuda forumda çok güzel açıklamalı bilgiler var.
Gerçek verilerinizi yükledikten sonra istediğiniz raporlamaları alabilirsiniz.

Pivot table dan verimli olarak faydalanan biriyim. Fakat bu çalışmayı excel i hiç bilmeyen biri kullanacağı için bu çalışmayı istemiş idim.

Teşekkürler

Yazdığım geliştirmeler ile ilgili olarak yardımcı olabilecek varmı?

Geri